Gå til forside

19. NOVEMBER, 2018

REEBOK THERMOWARM - TIL TRÆNING I KULDEN

Reeboks nye Thermowarm-pakke er landet. Og alt det nye træningsgear er fantastisk til dig, der ikke vil stoppe, selvom kulden prøver at tvinge dig. Og det er rimelig praktisk, når kalenderen efterhånden viser, at det er rigtig sent på året, og vi begynder at kunne regne med temperaturer omkring de 0 grader. For det nye, lækre træningstøj er super varmeisolerende og har en ekstremt funktionel teknologi, der sørger for at give dig den optimale træningskomfort i koldt vejr.

Hvorfor blive indendørs?

Hvad enten det handler om fitness, crossfit eller anden slags træning, så er Thermowarm-tøjet klar til at holde dig varm. For hvorfor føle sig tvunget til at blive indendørs, når du kan trække i den nye Reebok-kollektion og træne lige præcis, hvor du vil, og når du vil? Med Thermowarm på kroppen er kulden ligegyldig – det er kun vigtigt, at din egen motivation er højere end den temperatur, der bliver vist på termometeret.

Skøn komfort – hold dig tør

Udover at sørge for, at du kan holde dig varm i kulden, sørger Thermowarm-teknologien også for, at tøjet er svedtransporterende, så du holder dig tør og super veltilpas under træningen. For komforten er i højsædet i det lækre Thermowarm-gear. Du får en blød, tør og varm fornemmelse, når du skal lave dine burpees, styrke konditionen eller løfte kettlebells.

Cool og sporty udtryk

Thermowarm kan selvfølgelig også bruges indenfor i dit træningscenter. Og hvad enten det er tights, træningsoverdele eller jakker, så er det mørke tøj med sit cool udtryk med til at give dig det sporty look, som du ønsker. Desuden er tøjet er lavet i et letvægtsdesign, der sørger for, at du kan præstere så godt som muligt – hver gang du tager Thermowarm-udstyret på.

Fristet af Thermowarm-teknologien? Se hele vores udvalg af Reebok Thermowarm her

Reeboks Thermowarm-kollektion er designet til at sørge for, at årstiden ikke skal forhindre dig i at træne, netop som du vil. Tøjet giver dig en letvægtsvarme og er svedtransporterende. Det holder dig varm, tør og komfortabel. Det cool og sporty gear kan bruges indendørs, men det er perfekt til udendørstræningen, hvad enten det handler om crossfit eller fitness. Det er intet mindre end perfekt til dig, der ikke vil gå på kompromis i vintermånederne.​

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo