Gå til forside

3. SEPTEMBER, 2018

Speed TR Flexweave – en suveræn og alsidig træningssko

Træningsskoen Speed TR Flexweave er Reeboks hidtil mest alsidige træningssko. Skoen har netop fået en opgradering i kraft af en Flexweave overdel og er et rigtigt godt bud, hvis du har behov for en allround træningsko, der er velegnet hvad enten du skal løfte tunge vægte eller dyrke fitness.

Cross-fit og fitnesstræning består ofte af mange forskellige øvelser, hvor du skiftevis lander på yder-, inder-, for- og bagsiden af foden og du har derfor brug for en sko, der giver dig støtte hele vejen rundt og ikke kun fokuserer på linjeære bevægelser som i f.eks. løb.

Reeboks nyeste træningssko Speed TR Flexweave har en forstærket overdel, der sikre, at din fod holdes på plads under træningen. Fitness-sko har  normalt mindre støddæmpning og dermed lavere hældrop end løbesko. Det gør sålen lavere, så du står bedre fast og har et godt greb i gulvet – noget der især er vigtigt ved tunge løft.

Men selvom fitness-sko har mindre støddæmpning end løbesko er der på Speed TR Flexweave med den støddæmpende EVA mellemsål taget højde for, at skoen også skal være velgenet til kortere ture på løbebåndet.

 

Hvad er Flexweave?

Flexweave er den seneste teknologi fra Reebok. Det er et nyskabende materiale skabt med fokus på stabilitet, åndbarhed, holdbarhed og letvægt. Overdelen er konstrueret, så den sikrer dig maksimal komfort & holdbarhed.  Derudover har skoen en mellemsål med blødt og støddæmpende EVA Skum og en kraftig og slidstærk ydersål, der giver dig et godt greb i underlaget, uanset om du træner ude eller inde.

.Tjek også vores udvalg af træningstøj lige her!

Træningsskoen Speed TR Flexweave er Reeboks mest alsidige træningssko og kommer tæt på at være den perfekte træningssko, da du kan bruge den til både vægtløft, opvarmning på løbebånd eller til fitness.  

Bliv klar til træning – find dine nye Reebok sko her!

Er du i tvivl om hvilken sko der er den rigtige for dig, så husk at du som medlem af Klub SPORTMASTER altid har 30 dages tilfredshedsgaranti på løbe- og fitnesssko. På den måde kan du teste dem af i træningen og finde ud af, om det er den rigtige sko for dig.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo