Gå til forside

2. FEBRUAR 2018

REEBOK SPEED TR 2.0

DIN ALL-AROUND TRÆNINGSSKO

Dyrker du CrossFit, HIIT og lignende træningsformer hvor øvelserne indebærer alt fra løft til sprint og hop, har du brug for en alsidig træningssko med god støtte og fleksibilitet. Netop det har den nye Reebok Speed TR 2.0. 

Det er ingen hemmelighed, at der er forskel på en løbesko og en træningssko.
Sat lidt på spidsen er en løbesko designet til bevægelse fremad, mens en træningssko er bygget til bevægelse i alle retninger. Det betyder, at en træningssko har mere støtte og stabilitet hele vejen rundt i skoen – noget du netop har brug for til fx fitnesstræning, CrossFit og HIIT, hvor du laver hurtige udfald, løfter og squatter.

Bliv klar til dagens træning – find Reebok Speed TR her

Og hvor passer Reebok Speed TR så ind i alt det? Faktisk lander den nogenlunde et sted midt imellem.
Designmæssigt ligner Reebok Speed TR en CrossFit sko med sit low-cut design og gode bevægelighed.
Den har også mange af de samme egenskaber, men skoen er mere end det. Konstruktionen gør den yderst velegnet til hurtige træninger der inkluderer sprint og dynamiske øvelser – et område hvor andre CrossFit sko til tider kommer til kort.

Overdelen er fx lavet i CORDURA® materiale, som både gør skoen let og ekstremt slidstærk.

Netop fordi Speed TR er velegnet til hurtige sprint, er skoen lettere end Reeboks klassiske CrossFit sko, Reebok Nano. Det betyder ikke, at Speed TR kan erstatte din løbesko og den egner sig ikke godt til længere løbeture, men til de hurtige sprint, som ofte er indlagt i CrossFit træningen, leverer skoen fuldt ud.

Når det er sagt indeholder skoen også flere af de klassiske CrossFit egenskaber. Overdelen er fx lavet i CORDURA® materiale, som både gør skoen let og ekstremt slidstærk, og det lave drop (3 mm) giver dig et solidt greb i underlaget til fx squats og løft.

Reebok Speed TR er god til dig der vil have en alsidig træningssko, som du både kan bruge til tunge løft og de hurtige sprint og hop. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo