Gå til forside

31. OKTOBER 2017

Klædt på til vinterens kolde træninger

Med den rigtige påklædning kan du sagtens træne ude hele året – også på de kolde og mørke dage. Det hele handler nemlig om have det rigtige træningstøj på, så du hverken fryser eller får det for varmt.

Selvom turen ud af døren måske kræver lidt overtalelse på de kolde dage, så er der intet mere forfriskende end en træning udendørs – og det behøver bestemt ikke at stoppe, selvom de lyse timer bliver færre.
Det kan dog være svært at finde det rigtige træningstøj, så du hverken får det for varmt eller for koldt, for begge dele kan hurtigt sætte en stopper for træningsglæden.

Ofte tyr vi til flere lag, og det kan også sagtens fungere, men det kan også betyde, at du får det for varmt, fordi kroppen ikke kan komme af med overskydende varme. Netop derfor er Reebok Hexawarm en favorit til træningen på de kolde dage - og med den nye ”Reflect Your Strength” kollektion, hvor tøjet har fået tilført refleksive detaljer, har det bestemt ikke ændret sig.

Bliv klar til vinterens kolde og mørke træninger – find den nye Reebok kollektion her

Det særlige ved Hexawarm er opbygningen. Tøjet et let, selvom det faktisk består i to lag sammensat i ét.

Det yderste lag er designet i Reeboks velkendte Speedwick teknologi, som er åndbart og svedtransporterende. Under dette finder vi Hex teknologien, som giver varme og holder på varmen. Kombinationen af disse to teknologier gør, at du kan holde varmen med bare et lag, og samtidig kan du ånde og komme af med overskydende varme under træningen. Dette har Reebok kombineret en række refleksive detaljer i tøjet, som givet designet en ekstra dimension.

Reflect your Strength kollektionen kan bruges til alle dine træninger, men den er særligt anvendeligt til de kolde træninger i de mørke morgen- og aftentimer, hvor Hexawarm teknologien holder dig varm, og de refleksive detaljer står frem, når lyset rammer dem.

Find Reebok jakker, træningsbukser og sko

Med ”Reflect your Strength” kollektionen fra Reebok er der ingen grund til at skippe den udendørs træning, selvom vinterens vejr er både koldt og mørkt. Træningstøjet er nemlig bygget til at holde dig varm på de kolde dage, og det refleksive mønster giver nogle lækre detaljer, når det rammes af lys.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo