Gå til forside

20. FEBRUAR 2018

PRÆSTER MAKSIMALT MED REEBOK NANO 8

Den første Reebok Nano så dagens lys i 2011, og hvert år siden har Reebok lanceret en ny version af den populære CrossFit sko. 2018 er selvfølgelig ingen undtagelse med lanceringen af Reebok Nano 8.

Siger man CrossFit sko, må man også sige Reebok Nano. Siden den første version så dagens lys i 2011, har Reebok Nano nemlig været en af de absolut mest populære CrossFit sko på markedet. Netop derfor bliver nye Nano lanceringer altid modtaget med en vis spænding, for hvilke ændringer byder den nye version på, og hvordan vil den performe i de ugentlige WOD’s?

 

 

Reebok Nano 8 følger hele to Nano lanceringer fra sidste år, nemlig Reebok Nano 7 og Reebok Nano 7 Weave, og ved første øjekast ligner Nano 8 sine forgængere.

Her stopper sammenligningen dog også, for Nano 8 er langt mere fleksibel og komfortabel end sine forgængere – nogen som især kommer til sin ret i box jumps og sprints.

Overdelen på Nano 8 er designet i Flexweave, som både gør skoen fleksibel og åndbar. Samtidig er hælkappen er ændret, så den er knap så stiv.

Overdelen på Nano 8 er designet i Flexweave, som både gør skoen fleksibel og åndbar. Det er samtidig et materiale som er yderst holdbart, så skoen kan klare de krævende CrossFit øvelser.

Samtidig er hælkappen er ændret, så den er knap så stiv, og både indersålen og pløsen er gjort lidt tykkere for at give ekstra komfort.

Mellemsålen består af en dual density sål, som er hårdere i hælen og blødere foran. Sammen med det lave drop (4 mm), giver det support og stabilitet til tunge løft, og god støddæmpning i box jumps, sprint og andre eksplosive øvelser.

Mellemsålen består af en
dual density sål, som er hårdere
i hælen og blødere foran.

Sammenlignet med sin forgænger byder Reebok Nano 8 på nogle spændende opdateringer, som både gør skoen mere fleksibel og komfortabel – uden at det går på kompromis med støddæmpning eller support.