Gå til forside

1. FEBRUAR, 2017

REEBOK NANO 7.0 – EN ALL AROUND CROOSFIT SKO

Reebok Nano 7.0 kommer med en række forbedringer og justeringer i forhold til sin forgænger, Reebok Nano 6, men hvad betyder det, og behøver du virkelig en særlig sko for at lave Crossfit?

Med Nano 7.0 har Reebok opdateret deres populære CroosFit sko, men behøver du egentlig en crossfit sko for at dyrke CrossFit, og hvad er særligt ved Nano 7.0? Det satte vi os for at undersøge, og derfor har vi taget en snak med Chris M. Pedersen fra CrossFit Box Butcher’s Lab i København.

”Jeg vil altid anbefale, at man bruger CrossFit sko når man dyrker CrossFit. I crossfit træner man i mange varierende bevægelser, hvilket stiller mange krav til stabilitet, vægt og balance. Hvis man eksempelvis træner i sine løbesko, så kan man selvfølgelig være godt med, hvis der er løb på programmet. Men når man så efterfølgende skal ind og kaste med en vægtstang, hoppe på bokse eller kravle i reb, så er det en fordel at man har en sko, som er bygget til greb i rebet, fast sål for stabilitet i gulvet og lethed når man hopper op på en boks.”

Bliv klædt på til træning - se hele udvalget af Reebok CrossFit sko og tøj her

Om den nye Nano 7.0 siger Reebok selv, at det er den mest komfortable, slidstærke og åndbare Nano til dato. Det bygger de blandt andet på, at skoen er gjort lidt stivere i sålen og hælen, så den sidder bedre og give mere støtte, specielt til løft. Faktisk er det også netop den ændring, Chris fremhæver som den bedste:

”Jeg var rigtig glad og 6’eren, så jeg havde ikke så travlt med at komme over i den nye 7’er. Jeg kan dog godt mærke forbedringer. I starten skulle jeg lige bruge et par dage på at gå dem til – hvilket skyldes jeg nok har ret bredde fødder, men nu er parat til at smide 6’eren på hylden. 7’eren er blevet stivere – specielt bagtil, men det hjælper især på min ”barbell efficiency”. Stabiliteten er dermed bedre i vægtløftning generelt, uden at det har påvirket løbebevægelsen negativt.”

Derudover har Reebok gjort overdelen mere åndbar med deres NanoWeave teknologi, som samtidig er ekstremt slidstærk og bygge til aktiviteter som rope climb.

Hvilken sko du vælger til CrossFit, er selvfølgelig helt op til dig, men det er en god idé at vælge en crossfit sko, netop for at kunne præstere i alle øvelser – og her må Nano 7.0 siges at være et rigtig godt valg:

”Det handler om, at CrossFit er en varierende sportsgren. Man bruger vægtløftning, gymnastik og cardio træning som fx løb. Her er Reebok Nano 7 en ”allround” sko, som i min optik er de sko på markedet der bedst kvalificerer sig til at kunne præstere til løb og vægtløftning. Det er selvfølgelig begrænset, hvor meget du bruger dem, når du går på hænder eller svinger i ringene. Men så er det jo altid en fordel, at de er lette.” slutter Chris af.

Find dine nye Reebok Crossfitsko online her

Med Reebok Nano 7.0 får du en CrossFit sko, som er bygget til at klare de mange forskellige typer af øvelser, som CrossFit består af. Samtidig har skoen gennemgået en række justeringer, som gør skoen endnu bedre.