Gå til forside

22. JULI, 2016

REEBOK NANO 6.0 – SKOEN TIL SPORTSFOLK, AF SPORTSFOLK

Måske kender du allerede Reebok Nano. Det er en af de mest populære CrossFit sko nogensinde, og den sidder på fødderne af CrossFitter over hele verdenen.

Du kan næsten ikke sige CrossFit uden at sige Reebok. Deres tøj, og i særdeleshed deres sko, sidder på CrossFittere verden over og med god grund. De arbejder nemlig tæt sammen med CrossFit udøvere for at kunne udvikle de bedste produkter. 

Dette er også tilfældet hos den nye Reebok Nano 6.0, som Reebok selv beskriver som en sko til sportsfolk, designet af sportsfolk.

Vild med Cross Training? Se vores udvalg af Reebok her

Som navnet antyder, er Reebok Nano 6.0 næste generation i Nano serien, og ser vi tilbage på tidligere Nano modeller, er der faktisk sket en hel del.

Den største ændring er overdelen, som er beklædt med Kevlar – syntetiske kulfibre, der er fem gange stærkere end stål – for at øge slidstyrken. Det er kombineret med et mesh lag, som sikrer åndbarheden, og et DuraGrip lag yderst som beskytter tæerne. Justeringerne i overdelen gør skoen mere fleksibel, og derfor er den også bedre at løbe i end tidligere Nano modeller.

Reebok har også arbejdet med sålen, som har et hældrop på bare 4 mm og en støbt mellemsål til affjedring og støddæmpning. Det sikrer dig et stabilt fodfæste, samtidig med at du får kraft i afsættet og støddæmpningen i landingen.

Pasformen på Nano 6.0 har også fået et løft. Her har Reebok blandt andet skævet til nogle af de tidligere Nano modeller og justeret pasformen. Det giver Nano 6.0 en mere naturlig form, der bedre støtter fodens bevægelser. 

Med Nano 6.0 har Reebok endnu engang formået at skabe en CrossFit sko med masser af innovative løsninger, og vi spår at skoen bliver en ny favorit i træningscentre landet over. Har du prøvet den nye Nano 6.0? Fortæl om dine oplevelser på vores Facebookside.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo