Søg i over 11.000 produkter..

17. OKTOBER, 2016

HOLD VARMEN MED REEBOK HEXAWARM

Det kolde vejr behøver ikke at sætte en stopper for træning udendørs. Faktisk kan det være dejlig opfriskende med træning i køligere temperaturer. Det kræver selvfølgelig bare, at du er klædt ordentligt på.

Ofte hopper vi i tykkere og måske endda flere lag for at holde varmen, men det er ikke altid en fordel. Det kan nemlig nedsætte åndbarheden, og du kan risikere at få det alt for varmt, hvis træningstøjet varmer dig op og samtdig holder sveden inde. Dette er tilfældet med for eksempel fleece.

Fleece har dog også mange gode egenskaber, og det er her Reebok Hex teknologien tager sit udspring. Reebok Hex har er nemlig taget komforten og varmen fra fleece, men samtidig er det svedtransporterende.

Træning i koldt vejr? Find udvalget af Reebok Hex her

Ser vi nærmere på tøjet i HEXAWARM kollektionen er det opbygget af to lag. Det yderste lag er designet med Speedwick Teknologi, som gør det let, åndbart og svedtransporterende.

Under dette er Hex teknologien implementeret for at give varme. Det består af børstet fleece, specielt udviklet til fysisk udfoldelse, i et flerdimensionelt mønster sammensat af små sekskanter. Heraf navnet Hex. Mellem sekskanterne ligger ventilationen så at sige, og det er netop dette, der gør Hex teknologien speciel.

Du får varmen får fleecen, men samtidig gør konstruktionen stoffet åndbart, så du kommer af med den overskydende varme.

Reebok HEXAWARM bryder med den klassiske opfattelse af, at du skal have flere lag på, når du træner ude i kolde omgivelser. HEXAWARM kollektionen kombinerer svedtransport og varme, og det gør derfor at du sagtens kan klare dig med et, måske to, lag, når du er ude og træne.

Invalid widget

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: