Gå til forside

18. AUGUST, 2017

REEBOK 'CRAFTED BY FITNESS' - SKABT TIL BEVÆGELSE

Tights der ikke sidder ordentligt og glider ned på løbeturen eller under øvelserne i fitness kan ødelægge en ellers god træning. Det problem gør Reebok op med med deres nye Crafted by Fitness kollektion.

Du har sikkert prøvet at blive forstyrret i din træning af træningstøj som ikke sidder ordentligt, glider ned eller ikke støtter op de rigtige steder. Der forstyrrer og kan i værste fald ødelægge din træning, hvis du konstant skal rette tøjet.

Netop derfor har Reebok skabt kollektionen ”Crafted by Fitness”, som er udviklet i samarbejde med Reeboks atleter.

Trænger garderoben til en opdatering? Se vores store udvalg af Reebok træningstøj og -sko her

I kollektionen finder vi Reebok Lux Tight – en tight som støtter op de rigtige steder og følger dine bevægelser så de bliver på plads, uanset om du løber, løfter vægte eller dyrker yoga.

Tight’en er designet i Reeboks svedtransporterende materiale, Speedwick, som holder dig afkølet og tør under træning. I maven har tight’en et bred bånd, som støtter op om maven og holder tighten på plads – også når du ligger i et krævnde yoga-pose eller skal ned i det dybe squat. Omkring anklerne har tight’en et bånd, så den ikke glider op eller rundt under træning.

Sammen med Reebok sendte vi en flok piger til træning for at teste dem. En af dem der deltog var Pia:

"Det er en rigtig behagelig tight, som blev sidder under hele træningen. Vi var igennem flere former for træning og prøvede mange øvelser, og jeg oplevede ikke på noget tidspunkt, at de sad forkert. Det fulgte bare mine bevægelser. Jeg synes især båndene ved maven og anklerne var rigtig gode. De støtter op og holder tight'en på plads. Og så er printet også ret fint." 

Udforsk vores udvalg af tights fra Reebok her!

Reeboks nye træningskollektion 'Crafted by Fitness' er skabt til bevægelse, så du ikke skal lade dig begrænse i din træning. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo