Gå til forside

22. MAJ, 2018

EN FOLKEFEST UDOVER DET SÆDVANLIGE - ROYAL RUN '18.

D. 21.05.18 kickstartede hele Danmark fejringen af H.K.H Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag med Royal Run 2018. Fordelt på fem forskellige byer viste danskerne sig frem fra bedste side og gjorde dagen til en sand folkefest. Vi var med som 'Expo Partner' hele dagen i København - det kom der bl.a. en lang række billeder samt en video ud af. Se den længere nede i artiklen!

Royal Run '18 gik hen og blev lige så stor en folkefest som man havde håbet på. Pinsemandag med skyfri himmel i hele Danmark dannede på forhånd de perfekte rammer for de i alt 70.500 danskere som havde tilmeldt sig løbet - på tværs af Aalborg, Esbjerg, Odense, Aarhus og København. Folk i alle aldre deltog og med en lang række tiltag undervejs på de respektive ruter var underholdningen i topklasse.

Vi var med som 'Expo Partner' hele dagen i København og havde fra første parket mulighed for at følge løberne - og ikke mindst den royale familie som ligeså var aktive på ruten i København/Frederiksberg. Omkring kl. 17.00 nåede H.K.H Kronprins Frederik til den sidste etape i Royal Run '18 da han ankom til Frederiksberg og derfra begav sig ud på ruten fra Gl. Kongevej, ind forbi Amalienborg og tilbage til målstregen på Frederiksberg Allé.

Vores recap fra dagen i København kan ses lige nedenfor!

... Et stort tak til alle - store som små - som var med til at gøre Royal Run '18 til en sand løbe- og folkefest for hele Danmark - selvfølgelig til ære for H.K.H Kronprins Frederik.

Tænker du at løbe med næste år? så kan finde løbetøj og løbesko her!

Var du selv med til Royal Run '18? Lad os gerne se dine billeder fra den fantastiske dag - hvad end du deltog i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense eller København. Del dem med os på #vildmedløb og følg os på Instagram og Facebook for ikke at misse det sidste nye løbegear samt en masse fede løbehistorier.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

NaN