Gå til forside

30. OKTOBER, 2017

VELKLÆDT I REGNVEJR MED RAINS

Et klassisk design kombineret med funktionelle detaljer og god kvalitet, har gjort Rains regnjakker til nogle af de mest efterspurgte på markedet.

På de regnvåde dage finder du Rains alle steder i gadebilledet. Deres regnjakker er nemlig det rigtig mange trækker i, når det danske vejr viser sig fra sin mindre gode side. For selvom brandet kun er fem år gammelt, er deres klassiske design og kvalitet gået rent ind i både Danmark og udlandet.

De nye farver fra Rains er netop landet – se hele udvalget her

Noget af det Rains lykkes særligt godt med er kombinationen af design, komfort og funktionalitet. Deres jakker er designet i en blanding af PU (polyurethan) og polyester, hvilket gør stoffet blød og behageligt – og selvfølgelig 100% vandtæt.

Derudover har Rains jakkerne tapede sømme, en justerbar hætte, praktiske lommer og lufthuller som sikrer en god ventilation.
Mange af Rains modeller er unisex, så de kan bruges af både mænd og kvinder. Samtidig er designet oversized, så du sagtens kan have en trøje under uden at det går ud over pasformen.

Det er dog ikke kun regnjakker, Rains lykkes med. De designer også tasker i deres vandtætte materiale - perfekt som skoletaske, sportstaske eller weekendtaske.

Se udvalget af Rains tasker her

Rains regnjakker findes i flere modeller og farver, lige fra den klassiske frakke med bindebånd i taljen til regn-poncho’en og den oversized unisex jakke. Derfor er det let at finde en Rains model og farve, som netop passer til din stil og garderobe.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo