Gå til forside

She Moves US

Mød Mary Consolata! Hos Sportmaster hylder vi Mary; aktivist, jurist, selvstændig, feminist og sportsudøver med en passioneret agenda om at inspirere piger og kvinder til at tro på hvem de er, uanset alder, køn og udseende – til at være den bedste udgave af sig selv og tro på, at man har evnerne til at skabe sin egen historie. For at nå hertil er sport et vigtigt redskab og en hjertesag for Mary – fordi den lærer os om sammenhold, om os selv og om, at vi kan nå det mål vi sætter os ved at arbejde dedikeret og fokuseret. Båret af en fælles glæde, tillid og respekt. Gennem sport forbindes vi som mennesker.!

Gennem sporten løfter vi hinanden

Mary Consolata er en sand fighter med et stålfast mål om, at alle piger og kvinder kan gøre præcis hvad de vil, hvis de får mulighederne. Med Puma deler vi Marys ønske om at inspirere piger og kvinder til at tro på, at sport og sundhed er for os alle – og at vi alle har en plads i sportens fællesskab uanset hvem vi er. 

She moves Us!

Find dig selv i fællesskabet

Mary’s barndom i Danmark var præget af glæden ved at dyrke sport. På fodboldbanen oplevede Mary for alvor, hvad sporten kan! I holdsporten fandt hun glæden ved at grine sammen, græde sammen og holde sammen om noget, også når det var hårdt. 

 

Som yngre sportsudøver havde Mary svært ved at finde rollemodeller, som så ud som hende selv. Hun mødte ingen med samme kropsbygning og ofte var hun eneste sorte kvinde. Det fødte drømmen om at være et forbillede og en inspiration for alle de piger og kvinder, som ikke identificerer sig med det traditionelle kvindeideal.

 

Hos Puma ved vi, at Mary har ret når hun siger, at sporten har magten til at ændre verden. Bliv motiveret af samværet med andre og bliv stærk af det fællesskab og den selvtillid, som sporten giver.

Jeg vil vise andre kvinder, at sport og sundhed er for alle, og inspirere dem til at være den bedste udgave af sig selv.
Mary

Løb og træning giver klarhed og ro

For Mary er det vigtigt at vise, at træning og sundhed er for alle – og at motion giver energi, overskud og glæde i hverdagen. Når Mary træner får hun ro og fokus på alle de idéer og projekter, som hun har i støbeskeen og hun får overskud til at nå de mål, som hun sætter sig. Med yndlingssange på playlisten og rytmen af sine egne fodspor, forsvinder al støjen i hovedet når hun løber, og i stedet finder hun løsninger og får klarhed over udfordringer og tanker. Det kan være svært at finde motivationen og energien til at træne, men hos Sportmaster tror vi på, at sport gør en forskel og at energien kommer til dig, når du opdager glæden og gejsten ved at nå dine mål og ambitioner.

Gør som Mary og find roen i dig selv, når du løber. Find Mary’s løbefavoritter fra Puma hos Sportmaster

At løbe øger effektiviteten i mit arbejde og styrker min koncentrationsevne. At løbe har lært mig, at der ikke er nogle grænser for, hvad jeg kan!
Mary
Du er unik – gør dine drømme til virkelighed

Vi spejler os i hinanden og som yngre havde Mary svært ved at finde rollemodeller, som så ud som hende selv. Hun mødte ingen vinterbadere på badebroen som lignede hende, ingen løbere på løbestierne havde samme kropsbygning. Hun var ofte eneste sorte kvinde. Det fødte drømmen om at være et forbillede og en inspiration for alle de piger og kvinder, som ikke identificerer sig med det traditionelle kvindeideal. Uanset hvordan du ser ud, uanset køn, etnicitet eller kropsbygning, så er der en plads til dig og der er ingen regler eller normer for, hvordan du skal se ud som skal bremse dig i at gøre det, som du drømmer om. 

Hos Puma ved vi, at Mary har ret når hun siger, at sporten har magten til at ændre verden. 

 

Som en afrodansk kvinde bliver jeg ved med at blive rørt over Nelson Mandelas ord: ”Sport har magten til at ændre verden. Den har magten til at inspirere. Det har magten til at forene mennesker på en måde, som lidt andet gør. Den taler til unge på et sprog, de forstår. Sport kan skabe håb, hvor der engang kun var fortvivlelse.”
Mary

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo