Søg i over 11.000 produkter..

27. DECEMBER, 2015

FRISK OPDATERING PÅ PUMAS LETVÆGTERE

Letvægtsmodellerne fra Puma har sjældent stået skarpere. Som en forsinket julegave har den tyskbaserede sportsgigant præsenteret en frisk ny colourway der lyser op i de kolde vintermåneder. Se mere til de nye støvler nedenfor.

Der var forsinkede julegaver til fodboldstøvlefans, da Puma på 2. juledag lancerede en opdatering af deres succesfulde evoSPEED-serie. En støvle der foretrækkes af verdensstjerner, som Sergio Kun Agüero, Marco Reus og Marco Verratti.

Kollektionen af evoSPEED-støvler tæller stadig en række forskellige topmodeller, da både SL-udgaven og 1.4-udgaven er konstrueret med overdele i både læder, samt de syntetiske udgaver.

Se vores store udvalg af fodboldstøvler 

SL-udgaven, som er den hidtil letteste masseproducerede kampstøvle er stadig, at finde i den uhørte vægtklasse beliggende på 102 gram. Dette kombineret med de velkendte teknologier i form af bl.a SpeedFrame, samt det unikke knopsystem indeholdende SpeedTrack, gør støvlen til en sand favorit hos spillertypen der har lav vægt, som det vigtigste parameter når der skal vælges fodboldstøvler.

Til dig der ønsker en letvægter, men med en smule mere komfort end der er, at finde i den syntetiske model, er der dog også muligheder. Som nævnt er SL-udgaven også, at finde i en læderudgave hvor overdelen er med til, at øge støvlens vægt en smule - dog kun op til ca. 160 gram, hvorfor der stadig er tale om en af de letteste støvler på markedet. 

 

Sortimentet byder, udover SL-udgaverne i syntet og læder, også på 1.4-udgaverne i forskellige konstruktioner - ligesom, at billigere prispunkter med samme designmæssige inspiration som topmodellerne også vil være, at finde i sortimentet som vil være tilgængeligt snarest på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker. Hvordan rangerer du de nye modeller fra Puma?


 

Invalid widget

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: