Gå til forside

27. APRIL, 2018

Europamestrene klar til nye udfordringer. Portugals nye landsholdstrøjer er offentliggjort!

De forsvarende Europamestre er klar til nye mål. Med en af slutrundens største stjerner i front kan det ikke undgås at Cristiano Ronaldo og co. kommer til at spille en væsentlig rolle under sommerens store fodboldbegivenhed. Læs mere om trøjerne nedenfor og shop dem allerede nu!

Selvom man har en af verdens allerbedste fodboldspillere gennem tiden, som anfører og talisman så stod det ikke lige i kortene at Portugal skulle gå hen og blive Europamestre tilbage i 2016. Ikke desto mindre er det et hold, som man nu skal tage dybt seriøst som bejler til den eftertragtede pokal – specielt når man har Cristiano Ronaldo på holdkortet.

Frem imod sommerens store fodboldfest har Nike og Portugal løftet sløret for landets nye hjemme- og udebanetrøjer. Trøjer der, lige netop, er inspireret af den store triumf fra sommeren 2016. Den klassiske hjemmebanetrøje er produceret i den ikoniske røde farve hele vejen ned igennem shorts og strømper, mens at udebanetrøjen henter inspiration fra landets store historie som opdagelsesrejsende – med ønsker om flere nye eventyr. En slet skjult hentydning til et ønske om endnu mere succes for det portugisiske landshold efter EM-triumfen.

Hele kollektionen af Portugal-trøjer, til både børn og voksne, er nu tilgængeligt på SPORTMASTER.dk hvor du selvfølgelig kan få ORIGINALT ”RONALDO 7”-tryk på både hjemme- og udebanetrøjerne.

Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Og lad os da gerne høre hvilken af de nye Portugal-trøjer fra Nike du synes er den fedeste?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo