Gå til forside

28. JULI, 2017

gør dine støvler så unikke som muligt! navn, nummer, flag eller emojis? valget er dit...

Det handler om at skille sig ud. Mere end nogensinde før. Gør dit gear så unikt og personligt som muligt. Få navn, nummer, flag – og ikke mindst EMOJIS trykt på dine fodboldstøvler. Sidstnævnte fås kun på SPORTMASTER.dk. Læs mere her!

Stjernerne gør det, men det betyder ikke at du ikke også kan. Uagtet om man spiller i nogle af verdens bedste ligaer som Premier League, La Liga, Bundesligaen - eller Serie 3 på Kløvermarken i København så er unikt og personficeret udstyr altid lækkert at se på.

Det handler om at skille sig ud...

På SPORTMASTER.dk bestræber vi os altid på at kunne tilbyde folk de fedeste personificeringsmuligheder, som blandt andet navn, nummer, flag – og ikke mindst vores seneste tilføjelse; emojis på fodboldstøvler. Det gør at du kan skabe et unikt udtryk på dine støvler og virkelig skille dig ud fra mængden ved at kunne vælge mellem hele otte forskellige emojis samt en lang række forskellige flag.

Uagtet om du kun vil have navn, nummer, flag, emojis på dine støvler, eller om du vil have hele molevitten på så er det ALTID gratis at personificere sine støvler når du handler på SPORTMASTER.dk. Uagtet om du handler de billigste støvler i sortimentet eller et par helt nylancerede topmodeller til over 2500,-.

Shop hele vores enorme udvalg af fodboldstøvler på SPORTMASTER.dk lige her! Du har selvfølgelig mulighed for GRATISiD på hele sortimentet.

Vi bestræber os altid på at afsende personficerede støvler indenfor maksimalt 24 timer så du ikke skal vente alt for længe på dine nye støvler. Du skal jo helst kunne vise dine nye lirede støvler frem så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål til placeringer af både navn, nummer, flag og emojis på fodboldstøvler eller andet omkring tryk på fodboldstøvler så er du altid velkommen til at kontakte SPORTMASTER Kundeservice som sidder klar til at svare på de spørgsmål du skulle have. Det er altid bedre at være på den sikre side!

Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Og lad os da endelig se dine nye personficerede støvler når du modtager dem. Du kan altid dele billeder os på Instagram på #vildmedfodbold. Vi deler selvfølgelig de bedste!

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo