Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

31. OKTOBER, 2016

HOLD VARMEN MED PEAK PERFORMANCE FROST DOWN

En jakke der beskytter mod vind og holder dig varm og tør er et must, når efteråret rigtig tager fat, og her er Peak Performance Frost Down Hooded næsten ikke til at komme udenom.

Uanset om du leder efter en jakke til hverdagsbrug, gåturene i naturen eller noget helt tredje, er det værd at se nærmere på Frost Down Hooded jakken fra Peak Performance.

Kombinationen af design og materialer gør nemlig, at jakken kan bruges i rigtig mange sammenhænge.

Klædt på til efterår og vinter? Se det store udvalg af Peak Performance dunjakker her

Peak Performance Frost Down Hooded er en let dunjakke foret med andedun (fillpower 700). Yderst har jakken et Pertex lag, specifikt udviklet til at holde dig tør i koldt og vådt vejr.

Designet er klassisk med en smal pasform, lommer og hætte, som giver et diskret og sporty look sammenlignet med almindelige dunjakker.  

Jakken er perfekt til efteråret, hvor kravet til en varm og vindtæt jakke er stort. Samtidig er åndbarheden i jakken god, så du kommer af med overskydende varme og kan holde en behagelig temperatur.

Jakken kan også sagtens bruges til vinter. Her kan det dog være en fordel at tage en varm trøje under, når vejret er rigtig koldt.

Sådan vasker du din Frost Down Hooded jakke

Dunjakker kræver ekstra opmærksomhed, når de skal vaskes, og Peak Performance Frost Down er ingen undtagelse. Det er dog givet godt ud at følge anvisninger nøje, for på den måde forlænger du din jakkes levetid og undgår at dunene klumper sammen.

Når din jakke skal vaskes, vender du vrangen ud og putter den i maskinen ved 40 grader. Husk at lyne lynlåsene inden og undgå at bruge skyllemiddel. Undervejs kan du tage jakken ud og presse vandet fra med hånden. Det kan afhjælpe at dunene klumper.

Så snart vasken er færdig, skal du tage den ud af maskinen og putte jakken og en tennisbold i tørretumbleren på max 50 grader. Lad den tørre heri i mindst 5 timer for at sikre, at dunene får fylden tilbage og ikke ligger i klumper.

Vask altid jakken separat og lad den aldrig lufttørre på en tørresnor eller på radiatoren – heller ikke selvom den ”bare” er blevet våd af vejret. Det får dunene til at klumpe sammen, så du mister fylden og varmen i jakken.

Peak Performance Frost Down Hooded jakke er oplagt til efteråret. Den holder dig nemlig både varm og tør, også når det danske vejr viser sig fra sin våde og blæsende side. Jakken kan også sagtens bruges til vinter med en ekstra trøje under.