Gå til forside

30. OKTOBER 2017

Klædt på til vinterens kulde

Er du på udkig efter en varm vinterjakke, som holder sig aktuel sæson efter sæson, er modellerne fra Pajar et oplagt valg.

I mere end 50 år har Pajar designet og udviklet overtøj med udgangspunkt i den canadiske vinter, som ofte bliver rigtig kold.

Det betyder, at flere af deres jakker kan klare ned til -40 grader og har en række funktioner, som gør det let at holde sig varm, selv når vinteren rigtig rammer.
Det forener de på fineste vis med et klassiske design og godt håndværk, så jakkerne kan bruges vinter efter vinter.

Kom vinteren godt i møde. Se vores udvalg af Pajar jakker her

 

I Pajars sortiment finder du mange forskellige typer jakker, både i forhold til fuktion og design.
Der er jakker som Cougar og Celia, der er foret med andedun og har en slank silhuet, mens Brooklyn er designet med samme foring men i et loose fit. På den måde kan du let finde en Pajar jakke, der let opfylder dine krav til en god vinterjakke.

I produktionen af jakkerne er Pajar meget bevidste omkring bevaring af det globale miljø og dyrevelfærd og har det med i alle dele af deres produktion. Det betyder, at dunene i Pajars produkter er overskydende restprodukter fra fødevareindustrien, og dunene er aldrig plukket fra leverende dyr. I arbejdet med foret bliver dunene vasket og steriliseret i overensstemmelse med internationale regler.

Samtidig er pelskraven på alle de modeller vi fører i SPORTMASTER lavet af imiteret pels, så ingen dyr har lidt.

Du kan finde både dunjakker og forede jakker i vores udvalg her!

Med en vinterjakke fra Pajar er du sikker på at kunne holde varmen hele vinteren – næsten uanset hvor koldt det måtte blive.