Gå til forside

6. DECEMBER, 2016

ORBILOC RUN DUAL - EFFEKTIVT LYS TIL LØBETUREN

Danske Orbiloc har med Run Dual løbelygten lavet en både simpel, solid og gennemarbejdet løbelygte. Den er ligeså gennemtænkt som enkel i alle sine detaljer og dækker præcis de behov, de fleste løbere har til et synligt lys, når de mørke træningstimer rammer vejene.

Vi har oplistet den lange række af fordele og features:

- Enkel med 2 funktioner, ét konstant og ét blinkende LED-lys.

- Kører op til 250 timer med det blinkende lys på 2 stk. udskiftelige batterier - Lyset håndteres let på løbeturen, også med handske på.

- Unik linse med synlighed i 270 grader, som ses på 5 kms afstand i klart vejr. Solid og klarer et tryk på 100 kg - Vandtæt ned til 100 m - Virker derfor i næsten alt slags vejr fra - 40 til + 50 gr.

Kompakt og let - Selve lygten vejer kun 22 gram uden og 35 gram med armbånd, og man mærker den nærmest ikke på løbeturen. Og ja så har den 3 års garanti.

Orbiloc Run Dual kommer med en klips til at sætte den fast med. Den leveres også med et velcroarmbånd. Det giver masser af muligheder for, på praktisk og behagelig måde, at sætte Orbiloc Run Dual på fx jakken, på løbeskoen eller en cap. Armbåndet er både komfortabelt og en let måde at have Orbiloc Run Dual med på, uanset om det er rundt om arm eller ben.

På SPORTMASTER.dk finder du hele 6 forskellige farver, så der er mulighed for at finde en Orbiloc Run Dual til dit behov. Synligheden af lygte og lys er påvirket af flere faktorer, så som design, styrke af LED-lyset, øjets måde at opfatte farver på og så selvfølgelig vejret. Det er årsagen til, at Orbiloc Run Dual kommer i flere farver, der hver har deres præference i forhold til vejr og synlighed, så du altid kan finde en lygte, som passer til dagens udstyr.

GUL: I tåget og diset vejr er gult lys, dét lys øjet bedst fanger. Den gule farve er skånsom for øjnene og er derfor perfekt, når lygten er monteret tæt på dit synsfelt. Vi kender farven fra advarselsskilte og trafikken ved f.eks. vejarbejde, hvor bilisterne er vant til at sætte farten ned.

RØD: Rød er en farve der signalerer fare, og vi kender den røde farve fra biler, stoplys og cykler. Vores øjne er derfor vant til at være opmærksomme på denne farve. Den røde farve er skånsom for øjnene i mørket, hvilket er godt for dit nattesyn.

HVID: Ligesom det røde lys er det hvide lys en kendt farve i trafikken. Hvidt lys rejser hurtigere end farvet lys, og ses derfor før. Dets dens evne til at skinne igennem fx jakker og andet udstyr udstyr er god.

GRØN: Den grønne farve har en beroligende effekt og undersøgelser har vist, at grøn er den farve, vi får nemmest øje på. Grøn er desuden god i sollys og lyst vejr.

 

BLÅ: Farven blå skiller sig ud blandt de normale lys i trafikken. Den har en præventiv effekt, og er i trafikken forbundet med politi, alarm og ulykke, og er god til at få bilister til at tage toppen af farten.

LILLA: Det lilla lys er en blanding af rød og blå, og er derfor den farve med de kraftigste synlige bølgelængder af elektromagnetisk energi. Dog er lilla den farve der er sværest for øjet at kategorisere. Den lilla lygter giver et varmt og feminint udtryk til din personlige stil.

Med Orbiloc Run Dual er der ingen undskyldning for at blive hjemme på sofaen, bare fordi det er mørkt derude. Find den farve der passer til dig, dine omgivelser og det udstyr, du skal have på til aftenens løbetur nedenfor.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo