Gå til forside

OPLEV SJÆLLAND OG BORNHOLM FRA DINE LØBESKO

Sjælland er fyldt med gode løberuter – lige fra den smukke natur ved Møns Klint, til sightseeing i København, dejlige strande i Nordsjælland og trailløb ved Kalundborg. Bornholms løberuter er et helt kapitel for sig selv, men vi har alligevel forsøgt at koge det sammen.

Lad det være sagt med det samme: Det er langt fra muligt at dække alle løberuter på Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm i en artikel! Der er simpelthen for mange gode løbespots, men vi har alligevel forsøgt at udvælge nogle områder, som kan inspirere til sommerens løbeture. Vi har også forhørt os blandt de lokale løbere, hvilke løberuter de anbefaler - så det er bare på med løbetøjet og løbeskoene!

Sightseeing i København
Er du i København er det oplagt at gøre løbeturen til en sightseeingtur, hvor du lægger vejen forbi nogle af hovedstadens attraktioner. På en fem kilometers rute kan du for eksempel nå forbi både Kastellet, Den Lille Havfrue, Huset med de blå øjne (Mærsks hovedsæde), Amalienborg, Skuespilhuset, Nyhavn og Operaen. Alt sammen mens du løber langs vandet ved Københavns Kanal.

 

Trailløb ved Kalundborg
Trailløb er ikke alene en god måde at supplere dit løb på, det er også en glimrende måde at opleve naturen på. Er du omkring Kalundborg, anbefaler vi, at du tager en tur til Røsnæs på din løbetur. Her er naturen helt fantastisk, og du kan give den gas både på strand og i det bakkede landskab.

Kom tæt på Bornholms natur på løbeturen
Bornholm er pakket med gode løberuter og flot natur – og så er øen ikke større, end at du let kan køre hen til et nyt løbespot. Midt på øen finder du Almindingen, som har nogle fede løberuter med skov, klipper og skovsøer. Bestemt et besøg værd!

De lokale anbefaler

 

“En tur rundt om Bagsværd Sø er det bedste. Jeg kommer forbi ro-stadion, Aldershvile Slotspavillon, igennem hareskoven og igennem parken på Sofienholm. Smukt uanset årstid.” - Rie

 

“Jeg elsker turen om søerne i Sorø. Der er både skov med kuperet terræn, grus og asfalt, og så er turen bare smuk. Cirka 11 skønne km.” - Joy

 

“Det er altid OK med en rute i Fredensborg slotspark, og hvis der skal løbes langt, er Esrum sø rundt en smuk tur.” - Birgitta

 

“Vandkants-Danmark kan byde på rigtigt mange smukke og gode ruter, men den absolutte favorit er Motionsslangen, som går rundt om Nykøbing Falster. Den originale rute er en halvmaraton i længde og er super godt afmærket, så alle kan finde vej, når man løber langs vandet og gennem skovene.” - Janne

 

“Sommerferie løb omkring Hammershus en tidlig morgen helt alene.” - Stine

 

Uanset om du løber langt, kort, foretrækker by, natur eller en blanding, findes der spandevis af gode løberuter på Sjælland og Bornholm. Så hvad venter du på - kom ud og oplev Sjælland og Bornholm fra dine løbesko!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo