Gå til forside

OPLEV NORDJYLLAND FRA DINE LØBESKO

I Nordjylland kan du for alvor komme tæt på naturen langs Vesterhavets brede strande, løbe til toppen af Danmark eller løbe på sightseeing i Aalborg blandt nye landemærker og streetart.

 

I Nordjylland finder du kilometervis af brede sandstrande, hyggelig storbyscharme i Aalborg og selvfølgelig Danmarks nordligste punkt i Skagen. Vi har kigget nærmere på løberuter i disse tre områder - og suppleret med lokale løberes favoritruter. For hvem kender egnens løberuter bedre end dem?

 

Løb på toppen af Danmark

Skal sommeren bruges i Skagen, skylder du dig selv at løbe ud til Grenen. Ruten er flad, og på bare fem kilometer kan du nå fra Skagen by og ud til toppen af Danmark, hvor Kattegat og Skagerrak mødes.

 

Tjek alt vores løbeudstyr ud lige her!

 

Løbe-sightseeing i Aalborgs gader

Der er sket rigtig meget med Aalborg de sidste år, og er du på de kanter, anbefaler vi, at du tager en løbetur rundt i Aalborgs gader. Her kan du opleve alt fra imponerende streetart-motiver på byens huse til ”nye” landemærker som Nordkraft og Musikkens Hus.

 

Strandløb ved Vesterhavet

Vesterhavet er kendt for sine lange brede strande, og vi anbefaler en løbetur langs vandkanten, hvor du kan blive blæst godt igennem. Sæt eventuelt farten ned og nyd den smukke natur, inden løbeturen afsluttes med en dukkert i havet.

 

 

Mangler du et par nye løbesko forinden du oplever skønne Nordjylland - så tjek vores nyeste løbesko ud!

De lokale anbefaler

 

“Blå, rød og gul rute i Bangsboskoven ved Frederikshavn er altid en oplevelse.” - Carsten

 

“Rundt om og i Hammer Bakkers grusstier, skovbunde og dejlige natur.” - Peter

 

“I nationalpark Thy/Cold Hawaii findes der fantastiske løbeoplevelser. Her kan jeg frit vælge mellem klitter, strand og skov. Barske og sjove ruter, der gør træningen effektiv og udfordrende.“ - Anita

 

“Nu har jeg oplevet Skagen for første gang. Jeg er oprindeligt fra København. Og jeg må sige, at stranden ved Grenen er det smukkeste sted, jeg har set indtil videre. Der er masser at opleve. Sæler, fugle, stedet hvor de 2 hav mødes, sandormen. Jeg er forelsket i stedet.” - Jacqueline

 

“Jeg løber flere gange om ugen, med 3 dejlige damer, en god løbetur i og omkring vores smukke by Gjøl ved Limfjorden. En tur op over "Tyskerbakken" med udsigt over fjorden og videre ned igennem byen er bare en af de mange muligheder vi har i vores smukke natur på Gjøl.” - Helle

 

Uanset om du løber langt, kort, foretrækker by, natur eller en blanding, findes der spandevis af gode løberuter i Nordjylland. Så hvad venter du på - kom ud og oplev Nordjylland fra dine løbesko!

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo