Gå til forside

OPLEV FYN FRA DINE LØBESKO

Fyn er fin – og det er løberuterne bestemt også. Fra vandkanten på Sydfyn, til en tur langs Odense Å og videre til Lillebæltsbroen ved Middelfart.

 

Fyn byder på lige så mange smukke løberuter, som øen er stor, og vi kan derfor på ingen måde komme i nærheden af dem alle her, selvom vi gerne ville. Vi har derfor valgt nogle områder ud til inspiration og krydret det med anbefalinger fra lokale løbere.

 

Med kig til det sydfynske øhav
Befinder du dig på Sydfyn, bør du helt sikkert løbe en tur langs vandet. Her er kig til flere af øerne i det sydfynske øhav, og naturen er alsidig og enestående, så du både kan løbe på sti, i skov og på stranden – og ruterne er lette at korte af eller gøre længere.
Vil du have lidt byliv med, kan du planlægge din rute i og omkring de større byer som Fåborg eller Svendborg.

 

Tjek vores udvalg af løbesko ud lige her!

 

En oase i storbyen
I Odense kan du let kombinere sightseeing med løbeturen og fx slå vejen forbi det fine gamle kvarter, hvor H.C. Andersen boede. Vil du undgå stop og lyskryds, anbefaler vi en tur langs Odense Å, hvor du løber langs vandet. Turen kan blandt andet tage dig forbi Odense Zoo og Fruens Bøge.

 

Mellem to broer
I Middelfart kan du tage en løbetur langs Strandvejen. Her møder du først den Nye Lillebæltsbro, og løber du videre cirka fem kilometer, møder du også den Gamle Lillebæltsbro og ender i Naturparken Hindsgavl Dyrehave.

 

 

Har du brug for noget nyt løbeudstyr inden du tager ud og oplever Fyn?

De lokale anbefaler

 

“At løbe i naturen er altid skøn, uanset om det er ved vandet, i skoven eller bare i byen. Jeg løber mest ved Gudbjerg Skov.” - Sanne

 

“Løb langs Odense Å er den smukkeste rute - fra Skovsøen til Munke Mose og videre.“ - Kenneth

“På en tur rundt om Bogense løber man både langs kyst, havn, Marina og ikke mindst over den smukke golfbane.” - Diana

 

“Jeg løber rundt/gennem Gudbjerg Skov her på Sydfyn, skøn tur som kan variere fra en 5 km., 7 km. eller 10 km. Det er dejligt at følge årets gang og møde alt fra rovfugle, stålorme, egern og dådyr - og så med fuglefløjt som musik, dejligt afstressende for mig.” - Kristine Margrethe

 

“En 5 km i Odense, langs åen, forbi Zoo hvor der er kig til dyrene, og forbi skovsøen. Smuk rute.” - Lotte

Uanset om du løber langt, kort, foretrækker by, natur eller en blanding, findes der spandevis af gode løberuter på Fyn. Hvor løber du denne sommer? Så hvad venter du på - kom ud og oplev Fyn fra dine løbesko!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo