Gå til forside

11. JULI, 2016

EVOSPEED OG EVOPOWER I NY FORKLÆDNING

Ikke nok med, at vi har fået introduceret en spritny silo i form af evoTOUCH, så har også de velkendte evoSPEED og evoPOWER fået en overhaling - og erstatter dermed Tricks-kollektionen, som har været så fremtrædende ved EM. Se mere til de nye farver nedenfor!

Efter lige akkurat at have fået pusten ovenpå en hæsblæsende EM-finale valgte Puma, at offentliggøre både evoTOUCH samt farveopdateringer på de to eksisterende siloer - evoSPEED og evoPOWER. Farver der nu erstatter Tricks-kollektionen som man må sige fik overdådig opmærksomhed under slutrunden - og specielt i finalen på fødderne af både Rui Patricio og Olivier Giroud iført evoPOWER, samt evoSPEED SL'en på fødderne af turneringens topscorer Antoine Griezmann.

Du kan stadig shoppe Tricks-kollektionen online her med op til 25% rabat og GRATISiD.

evoPOWER'ens nyeste farveopdatering må først og fremmest siges, at matche helt perfekt med Arsenals nye hjemmebanesæt hvorfor, at en af støvlens frontfigurer Olivier Giroud kan mistænkes for, at have været en del af udviklingsprocessen rent designmæssigt. Den røde grundfarve er suverænt den mest iøjnefaldende, som sammen med den hvide Puma-signatur på inder- og yderside og sorte hælkappe giver et ganske fotræffeligt look. Rent teknologisk er evoPOWER'en uændret hvorfor, at du b.la stadig får en sprød AdapLite-overdel i evoPOWER I.

Modsat evoPOWER'en, som efter Tricks-kollektionen er tilbage i ensfarvede støvler, har Puma på evoSPEED-kollektionen valgt at bibeholde det to-delte design som til stadighed må siges, at dele vandene. Og det skal vi være helt ærlige, at sige at den nye rød/hvide og sort/hvide kombination også gør. Den rød/hvide kombination er, hvis du spørger os, en af de fedeste colourways af evoSPEED'en til dato - mens den sorte er af den mere neutrale af slagsen - tænk hvis begge støvler havde været rød/hvide... 

Læs også: Pumas mest innovative støvle til dato. Bliv klogere på Puma evoTOUCH lige her!

Ikke desto kan vi ikke løbe fra, at det stadig er en fantastisk støvle rent teknologisk hvorfor, at det selvfølgelig er med et smil på læben når der lanceres nyt i evoSPEED-kollektionen. Den ultratynde overdel, som kombineret med SpeedFrame-konstruktionen og SpeedTrack-elementet på ydersålen ikke bare holder vægten nede på uhyggelige 107 gram - dine sparkeegenskaber og dribleegenskaber kommer også absolut til sin ret. Hvis du vil være meget klogere på evoSPEED SL II kan du se vores anmeldelse lige her!

Med introduktionen af både evoTOUCH, som ny holdkammerat til både evoSPEED og evoPOWER står Puma snorlige frem mod starten af den nye sæson. evoSPEED og evoPOWER lander allerede medio juli på SPORTMASTER.dk, mens at evoTOUCH lander primo august. Selvfølgelig bliver alle modellerne med mulighed for, at tilvælge GRATISiD.

Men hvilken af modellerne er du mest til? De velkendte power- og speedstøvler i form af evoSPEED og evoPOWER eller føler du dig fristet af, at skulle teste evoTOUCH? Lad os høre din mening på vores sociale medier hvor du finder os på Facebook, Instagram og Snapchat - du søger bare på 'Vild med fodbold'.