Gå til forside

9. JULI, 2016

NIKE OG INTER PRÆSENTERER NYE HJEMME- OG UDEBANETRØJER TIL 2016/17

En storklub på vej tilbage mod toppen. Inters nye hjemme- og udebanetrøjer er præsenteret og hylder den enorme stolthed der er forbundet mellem klub og fans. Læs mere om trøjerne nedenfor!

Efter en gloværdig periode under Jose Mourinho har der været små med pokaler og store triumfer på Giuzeppe Meazza for Internazionale. Sæsonen i 2015/16 gav dog enkelt indikationer af, at klubben er på vej tilbage mod toppen - og måske sæsonen i år er den hvor man for alvor igen skal spille med om Scudetto'en og Coppa Italia.

Inter-fan? Find vores udvalg af Inter-trøjer lige her på SPORTMASTER.dk.

Klubbens nye hjemmebanetrøje er selvfølgelig konstrueret i de ikoniske blå/sorte farver, som har kendetegnet klubben i mange, mange år. Modsat sidste sæson vender man i denne sæson tilbage til en trøje med et lidt mørkere udtryk, ligesom at man vender tilbage til en trøje med crewneck, som virkelig giver denne sæsons trøje et løft.

Ligesom sidste sæson er udebanetrøjen til den kommende sæson også hvid, men har samtidigt referencer til hjemmebanefarverne da der omkring ærmerne er konstrueret paneler med de velkendte sorte og blå farver.

Og hvad der var en smule kontroversielt omkring sidste sæsons trøje - nemlig at der ikke direkte stod Pirelli, er nu heldigvis tilbage på trøjerne og at finde på både hjemme- og udebanetrøjen. Alt er så, at sige ved det gamle - men om det er nok til, at kunne spille med i toppen af Serie A vil kun tiden vise...

Inters nye hjemme- og udebanetrøjer lander ultimo juli på SPORTMASTER.dk. Indtil da kan du shoppe Inters trøjer fra sidste sæson med store rabatter hvis du vil nå, at gøre dig selv et kup.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo