Gå til forside

25. MARTS, 2016

FRANKRIG ER EM-KLAR MED NYE TRØJER

EM 2016 kommer tættere og tættere på. Efterhånden er de fleste af nationerne derfor også blevet klædt på til den kommende begivenhed med nye trøjer. Ved det store Innovation Summit i New York lancerede Nike bl.a værtnationen Frankrig nye trøjer. Trøjer du kan se mere til nedenfor!

Sommerens helt store fodboldbegivenhed afholdes som bekendt i Frankrig. Der hviler derfor et enormt pres på værtsnationen, som ikke siden storhedstiderne tilbage i slutningen af 90'erne og starten af 00'erne har vundet et stort internationalt trofæ.

Der vejrer dog morgenluft for nationen med nye unge stjerneskud i truppen hvor Paul Pogba, Raphael Varane, Antoine Griezmann og Anthony Martial alle er spillere som skal tegne fremtiden for fransk fodbold i mange år frem - og derfor også til EM-slutrunden til sommer.

Én ting er i hvert fald sikkert. Det bliver ikke tøjet der kommer til, at stå i vejen for franskmændenes vej mod en eventuel EM-triumf - hverken i forhold til design eller funktionalitet. Den nye hjemmebanetrøje er først og fremmest konstrueret med Nikes nyeste AeroSwift-teknologi, som i allerhøjeste grad forbedrer spillernes forudsætninger for en toppræstation.

Vil du vide mere om Aeroswift-teknologien? Få en dybdegående beskrivelse af det revolutionerende materiale her!

Med den klassiske blå som grundfarve, kombineret med de mørkere nuancerede blå ærmer, blå shorts, samt klassiske røde strømper er det nye franske hjemmebanekit lidt af et mesterværk. Et mesterværk der skal samle nationen, som en enhed når "Les Bleu" skal præstere på bedst mulig vis til sommer.

Lige netop derfor er der i trøjen også indkorpereret ordene "Fierte" og "Bleu" på ærmerne, mens at teksten “Nos Differences Nous Unissent” samtidigt er en del af den nye hjemmebanetrøje. En sætning der direkte oversat betyder "Vores forskellighed forener os" og som virkelig understreger den fællesskabsfølelse der er, at finde i det franske.

Som det nærmest hører sig til har Nike ligeså præsenteret Frankrigs nye udebanetrøje. En trøje der ligeså fremhæver nationalitetsfølelsen hos det franske folk med en direkte hyldest til den franske tricolore.

Og vi kan ligeså godt indrømme det - sjældent har vi set en så elegant og fuldent trøje, som den nye franske udebanetrøje. Rent teknologisk er trøjen fuldstændig identisk med hjemmebanetrøjen, som derfor også har indbygget AeroSwift-teknologi for bedre præstationsmuligheder for Martial, Pogba og co.

De ikoniske tre farver rød, hvid og blå - med den hvide som den klart mest fremtrædende - danner grundideen for trøjen hvor de røde og blå elementer har fundet indpas omkring ærmerne og dermed komplimenterer den hvide "grundfarve" på bedst mulig vis. Nøjagtigt som på hjemmebanesættet er shortsene lavet i matchende farver med trøjen, mens at man har valgt en navy strømpe til, at fuldende det franske udebanesæt. Og hvilket et....

De nye Frankrig-trøjer lander online på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker i starten af april. Selvfølgelig med mulighed for originalt tryk på en lang række af de største profiler fra "Les Bleu". Hvem skal du have på ryggen af din Frankrig-trøje - og hvordan ser du deres chancer for en EM-titel til sommer?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo