Gå til forside

18. MAJ, 2016

OPSIGTSVÆKKENDE FARVEVALG PÅ NIKE TIEMPO LEGEND VI TIL EM 2016

Der er mildt sagt tale om et opsigtsvækkende farvevalg på Nikes Tiempo-serie i EM-kollektionen Spark Brilliance Pack. En farve- og støvle der dog med sikkerhed nok skal få masser af opmærksomhed til slutrunden. Læs mere her!

Den sjette udgave af Tiempo Legend har kun et halvt år på bagen siden introduktionen i Liquid Chrome Pack tilbage i december 2015. Sidenhen har siloens farvevarianter været af de mere elegante og klassisk inspirerede af slagsen, hvilket så absolut også går godt i spænd med hvad siloen repræsenterer. Teknologierne er der selvfølgelig ikke ændret på ved introduktionen af Spark Brilliance Pack til EM-slutrunden - men farvevalget derimod er mere vovet end tidligere set på Tiempo-serien.

Den mest avancerede Mercurial Superfly til dato. Se mere til Nikes femte udgave af Superfly i Spark Brilliance Pack her!

Støvlen som til dagligt anvendes af spillere, som Gerard Pique, Sergio Ramos og Raphael Varane er til EM-slutrunden lavet i et kækt turkist design med den velkendte neongule kontrastfarve, som er gennemgående på tværs af alle fire siloer i Nikes støvlekartotek.

Som sagt er der ikke ændret noget rent teknologisk i Nikes støvle der repræsenterer det unikke touch, som du får i en støvle med så uovertruffen en overdel, som det er tilfældet i Tiempo Legend VI. Du får derfor stadig en model der smyger sig om foden med det implementerede skelet der i selve støvlens konstruktion sikrer et langt bedre fit og bl.a medvirker til, at du ikke skøjter rundt i støvlen.

Som det er tilfældet med resten af Spark Brilliance Pack fra Nike lander Tiempo-kollektionen også på SPORTMASTER.dk d. 02.06.16 hvor du selvfølgelig kan få fat i støvlerne med GRATIS navn, nummer og flag.

En unik mulighed for, at personificere dine støvler HELT gratis og gøre netop dit par helt personligt. Men hvad siger du til designet på Tiempo Legend VI? Er det for meget eller lige tilpas? Lad os høre din mening om Spark Brilliance Pack på Facebook, Instagram - eller send os et snap med din holdning til 'vildmedfodbold'.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo