Gå til forside

3. FEBRUAR, 2016

TIEMPO VI ER KLAR I NY FORKLÆDNING

Siden december har Tiempo VI været blandt de mest populære modeller på SPORTMASTER.dk. En model der blev introduceret i forbindelse med Liquid Chrome Pack - men som nu har fået en opdatering der tager Tiempo VI til næste niveau. Med andre ord - et varmt velkommen til Tiempo VI i Metal Flash Pack.

Der hersker vist ingen tvivl om, at Tiempo-serien fra Nike er blandt de mest anvendte modeller når blikket rettes mod de store europæiske ligaer. En model der anvendes af en bred skare af spillertyper i alt fra offensive backs, midtstoppere, centrale midtbanespillere, samt offensive kreatører.

Andet nyt fra Nike: Fik du set Neymars nye signaturkollektion af Hypervenom-støvler? Se Ousadia Alegria lige her.

Tiempo VI fik ved introduktionen tilbage i december et teknologisk løft, da flere af de velkendte teknologier blev væsentligt opdateret og gjorde støvlen til mere end bare en komfortabel en af slagsen.

6'eren er derfor selvfølgelig også udstyret med den intergrerede pløs som vi, teknologisk, første gang stiftede bekendtskab med da Nike introducerede Vapor X tilbage i 2014. På Tiempo VI har dette gjort støvlen langt mere komfortabel - hvis dette overhovedet var muligt - samt forårsaget, at støvlen i langt højere grad smyger sig om foden.

Er du Tiempo-fan? Shop hele udvalget af Tiempo-støvler her!

Det akkompagneres med det integrerede væv der fortsat opretholder et nærmest uhørt niveau for komfort og stabilitet, samt gør den velkendte toe box i læder kommer 100% til sin ret.

Sidst, men ikke mindst er overdelen selvfølgelig ACC-beklædt og giver dig derfor, fortsat, optimale forudsætninger for gode præstationer hvad end du forsøger at dominere spillet i vådt eller tørt vejr.

Tiempo VI  i Metal Flash Pack lander online på SPORTMASTER.dk d. 11.02.16. Men følg med på sitet... der går ikke længe før end, at vi kan afsløre endnu mere nyt gear fra Nike.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo