Gå til forside

18. MARTS, 2016

EN NATURLIG DIAMANT - NY SIGNATURSTØVLE TIL CR7

Spilleren behøver ingen introduktion. En spiller der allerede har skrevet sig ind i historiebøgerne som en af de største nogensinde. En naturlig diamant. Velkommen til Cristianos nye signaturstøvler fra Nike. Se mere til CR7 "Natural Diamond" nedenfor.

Der er fart på hos Nike i disse dage. Netop som man har lanceret forårskollektionen Radiant Reveal Pack, på tværs af alle fire siloer, er man nu også klar med en opdatering til deres største stjernes helt egne signaturstøvler.

CR7 "Natural Diamond" er navnet på portugiserens nye kollektion af støvler. En støvle der kommer i slipstrømmen på den uhyggeligt populære Savage Beauty, som Cristiano var, at finde i helt frem til medio februar måned. Her optrådte superstjernen først i de uhyggeligt limiterede 324K Gold-støvler. En støvle vi har været så heldige, at få tilsendt et par af og som du kan komme tættere på lige her.

De sidste par uger har Ronaldo imidlertid bombet løs i den, til ham, specialkonstruerede Metal Flash Pack Mercurial Superfly. Det vil han dog fortsat gøre de kommende uger - den nye CR7 "Natural DIamond" får nemlig først officiel debut når Real Madrid med Ronaldo i spidsen tager til Barcelona og spiller El Clasico.

Kom helt tæt på Cristianos nye signaturstøvler. Tjek vores kampagneunivers ud lige her!

Støvlen gemmes derfor til en af de største - hvis ikke DEN største - europæiske klubkamp overhovedet. Så vi har altså nogle dage, at skulle fordrive inden vi får lov, at se Cristiano hoppe i de nye "Natural Diamond"-støvler.

I forhold til støvlens design er på de nye signaturstøvler sket markante ændringer når der sammenlignes med bl.a Savage Beauty-kollektionen. Udtrykket er markant mere afdæmpet og elegant i form af den helstøbte blå farve, som gradierer fra en kongeblå grundfarve over til en navy når der nås til den ikoniske DynamicFit Collar.

Sidst, men ikke mindst er det ganske opsigtsvækkende, at Nike har valgt at flytte superstjernens trademark "CR7" ind på indersiden af hælen - selvfølgelig med diamantlignende look.

De nye CR7-støvler kommer i salg på SPORTMASTER.dk fra d. 24.03.16. Deler du vores holdning om, at det suverænt er den fedeste signaturstøvle der til dato er lavet til den portugisiske superstjerne?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo