Gå til forside

15. AUGUST, 2016

SAUCONY RIDE 9 - NU MED EVERUN

Saucony har arbejdet hårdt for at finde det ultimative støddæmpningsmateriale. Det mener de at have fundet med EVERUN. Tidligere i år blev det lanceret i flere af deres bestsellere herunder Saucony Guide 9. Nu er turen så kommet søsterskoen til den neutrale løber, Saucony Ride 9. 

Saucony Ride 9 med EVERUN er netop er landet på vores lager. Vi har dog haft fingrene i et par i nogen tid for at kunne gå dem efter i sømmene. Se vores dom herunder. 

Se vores udvalg af Saucony løbesko her.

Værd at fremhæve er den afrundet crash pad i landingszonen, som giver et godt rul. Den brede forfod med "skarpe" kanter giver en sikker stabilitet fremme på foden og i afsættet. Det giver begge dele et sikkert og smooth rul fra hæl til tå.

Væsentligste punkter på den nye Saucony Ride 9 er:

  1. EVERUN topsål. EVERUN er let , det giver en dejlig støddæmpning og giver det meste af den energi retur, man presser ned i det. Man sparer krafter, man får en lettere sko, så man sparer krafter, og man skåner benene og kroppen for unødig stød og belastning => hurtigere restitution efter løbeturen og mindre risiko for skader.
  2. Flexfilm forstærkninger på overdelen. Herved undgår man syninger og de gener de kan forårsage. Det fylder intet og vejer intet, og er et godt match med den letvægtsmesh overdel de bruger. Igen lav vægt og mindre at slæbe rundt på. Det er marginaler men det fylder altsammen
  3. Tri-flex ydersåls design. Det er fleksibelt og giver et let afsæt i forfoden. Det tager rigtig godt fat i underlaget i afsættet qua zigzag-mønsteret og materialet. Rillerne giver efter og yder derfor ekstra støddæmpning i forfoden. Igen skæres overflødig vægt væk. Der spares energi på at komme fremad.

Hvad synes du om de nye Saucony Ride 9? Fortæl os din mening på Facebook "Sportmaster - Vild med løb" eller på #vildmedloeb på Instagram.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo