✓  Byttemærker medfølger - Modtageren kan nemt bytte gaven

Gå til forside

27. MARTS, 2016

VOVET DESIGN PÅ PORTUGALS NYE UDEBANETRØJE MED AEROSWIFT

Det store Innovation Summit i New York bød på lanceringer i massevis. Blandt andet offentliggørelsen af Portugals nye udebanetrøje med implementeret AeroSwift-teknologi. En højteknologisk fodboldtrøje med dristigt design. Nysgerrig? Så læs mere nedenfor.

Der ligger store udfordringer forude for det portugiske landshold når man, utvivlsomt, tager til EM 2016 i Frankrig med håbet om, at kunne være med til allersidst når trofæet skal finde sine ejermænd.

Med en stolt og passioneret nation i ryggen - og en ligeså stolt historie, at huske tilbage på er forhåbningerne til Cristiano og co. store - en historie og passion der gerne skal være med til, at tegne fremtiden for Portugal. Og lige netop den lyse fremtid, som portugiserne står foran danner inspirationskilde for det nye udebanesæts opsigtsvækkende- og positive farve i lysegrøn. 

Har du fået set Portugals nye hjemmebanetrøje? Hvis ikke, så se den lige her!

Ligesom det er tilfældet på hjemmebanetrøjen pryder ordene Nação og Valente - nation og mod - ærmerne på den nye udebanetrøje. Ærmer der er konstrueret i en lidt mørkere grøn end hvad det er tilfældet på selve kroppen.

Hvor der sjældent er de store overraskelser, at finde på hjemmebanetrøjerne er der altid noget uforudsigeligt omkring lanceringer af nye udebanetrøjer - og Nike gør bestemt ikke op med denne tanke på Portugals nye udebanetrøje. Trøjerne lander med originalt tryk på SPORTMASTER.dk i starten af april.

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold