Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

15. FEBRUAR, 2017

NIKE LUNAREPIC FLYKNIT LOW 2 - SAMME DÆMPNING, NY PASFORM!

Nike LunarEpic Flyknit ramte sidste år løbesko-markedet med et brag og bød på både nytænkende opbygning og design. Endda både i en lav og høj version, hvor især den høje version med det strikkede skaft vakte opsigt.

Ny laserteknologi ved tilretning af støddæmpning og support på mellemsålerne, samt luksuriøs overdel i Flyknit kvalitet. En præcist strikket overdel lavet af én lang tråd, og formet med support og ventilation lige der, hvor der er brug for det. Det er overskrifterne på næste generation af den lave model, Nike LunarEpic Flyknit Low 2. Der er altså ikke sket kæmpe ændringer, men der er kommet et par lækre detaljer, som lige løfter modellen et par grader på komfort-siden god til endnu bedre.

Udforsk vores store udvalg af Nike sko lige her!

Det nye i Nike Lunarepic 2 Flyknit Low er opbygningen af overdelen. Hvor den første LunarEpic Flyknit Low havde en klassisk opbygning med en løs pløs, går den her i LunarEpic Flyknit Low 2 ud i ét me dresten af skaftet. Nu helt uden uden pløs, og bygget højere op omkring anklen med mere og bedre polstring. Nike har dertil udvidet snøresystemet med Flywire snorene, så det griber mere solidt fat om foden.

Du kan finde vores udvalg af Nike løbesko lige her!

Mellemsålen er i 2’eren helt identisk med dén fra første version. To hårdheder af den lette Lunarlon med en blød kerne i midten. Præcise laserskårne riller langs siderne sikrer en behagelig og velafstemt støddæmpning og support på hele løbeturen. Fem nøje placerede afrundede “fjedre” under sålen virker som små støddæmpere, der efter behov aflaster lige dér, hvor trykket er størst.

Det giver totalt set en løbesko i helt enkelt stilrent og flot design med endnu bedre komfort, specielt i selve snøringen. Vi elsker allerede løbeturene i de nye Nike LunarEpic 2 Flyknit Low. Hvad synes du om den nye LunarEpic? Hvilken model er din favorit? Del det med os på vores Facebook-side "Sportmaster Vild med Løb" eller på Instagram #vildmedloeb.