Gå til forside

8. FEBRUAR, 2017

FRIT LØB MED NIKE FREE RN DISTANCE 2

Da Nike Free så dagens lys, var de tænkt som et tillæg til løbernes træning. Et træningsredskab der skulle træne styrken i fødder og underben på løberne. En af Nikes folk bag, Toby Hatfield, var selv løber og træner, og en del af hans træning var barfodsløb på græs.

Det var bare en udfordring at løbe barfodet inde i byerne. Ud af de tanker så Nike Free dagens lys, og siden kom så Free RN Distance - den første egentlige løbesko i Nike Free-familien.

Nu er 2. udgave af Nike Free RN Distance, og nyeste medlem af Run Stronger familien, kommet, med et par måske knap så synlige, men klart mærkbare forbedringer.

Opbygningen af mellemsålen er meget lig 1'eren. Stadig en blød kerne af Nikes lette Lunarlon skum med en fastere ramme i et hårdere skummateriale rundt om. Det giver en blød men stabil følelse, og masser af dæmpning.

Selve mønsteret i sålen er i Free RN Distance 2 nu samme type, som i de andre Free RN modeller. Nemlig med det auxetiske Tri-star mønster, som, ud over at være ultrafleksibelt, følger fodens bevægelse, alt efter om den udvider sig eller trækker sig sammen.

Udforsk vores udvalg af Nike Free lige her!

Med et hældrop på kun 4 mm er den perfekt til natural running med masser af dæmpning som i andre gode løbesko, men også tæt kontakt til underlaget. Det gør også Free RN Distance 2 til en glimrende sko i træningscenteret.

Et andet sted, hvor man ved nærmere eftersyn kan se en forskel, er i overdelen. Ud over at være i en åben og åndbar mesh, har forfoden og svangen i Free RN Distance 2 fået en endnu mere åben mesh, for at give en bedre ventilation omkring foden hér.

Se hele vores udvalg af Nike løbsko her. 

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo