Gå til forside

20. MAJ, 2016

MESSI ER KLAR TIL COPA AMERICA MED SIGNATURSTØVLEN PUREAGILITY

Kun det bedste - til den bedste. Historiens bedste fodboldspiller har fået opdateret sin støvlegarderobe med en opdateret signaturmodel der sætter nye standarder for Messis støvler. Bliv klogere på Messi 16+ Pureagility lige nedenfor. 

adidas råder, i deres store fold af atleter, b.la over verdens bedste fodboldspiller i form af Lionel Messi. En spiller der i en årrække har haft dedikeret signaturstøvler til sig med egeninspireret design, men som først fra sommeren 2015 blev en decideret signaturstøvle rent konstruktionsmæssigt. Her introducerede man nemlig, sammen med X- og Ace15, nemlig Messi 15 som sidenhen har siddet trofast på fødderne af den lille argentiner.

Med introduktionen Mercury Pack - og efter kun et års levetid - har Messi-siloen dog fået en opdatering, som vi skal være ærlige og indrømme bringer siloen på et hidtil uset niveau. Designmæssigt var det en smule op og ned med Messi 15-støvlerne - men både teknologisk samt designmæssigt må man sige, at Messi 16+ Pureagility lever op til allerhøjeste niveau.

Iøjnefaldene ved de nye Pureagility-støvler er selvfølgelig det specielle Purecut Sock System, som gør berøringsfladen ved afslutninger og driblinger så optimalt som muligt fordi den minimale snørrelukning er skjult. Den lille snørrelukning der dog trods alt er, at finde på støvlerne er dog med til, at sikre at pasform og fit bliver helt i top fordi det bliver lige som din fod vil have det.

Det specielle overflademateriale er navngivet AgilitySkin, som er et syntetisk, men blødt materiale. Et element som har været vigtigt for argentineren i udviklingen af Pureagility fodboldstøvlerne, da komfort stadig er et super vigtigt parameter - kombineret med at støvlerne selvfølgelig skal have elementer der sørger for, at accelerationsevne og speed også er i top.

Læs også: En revolution af kaos. Se de nye X16+ Purechaos lige her!

Støvlerne er tilgængelige online på SPORTMASTER.dk fra d. 27.05.16 hvor du selvfølgelig kan få fat i disse med GRATIS navn, nummer og flag - hvad enten du vil have dit eget navn og nummer, eller vil hylde superstjernen med argentinerens navn og flag.

Men hvad siger du til designet og de teknologiske opdateringer på Messi 16+ Pureagility? Lad os høre din mening på Facebook, Instagram - eller send os et snap med din holdning. Du finder os selvfølgelig på 'vildmedfodbold'. Shop hele Messi 16 "Mercury Pack lige her!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo