Gå til forside

22. JULI, 2016

ADIDAS OG MANCHESTER UNITED LANCERER NY HJEMMEBANETRØJE

Et kig til fortiden - med fokus på en lysere fremtid. Med inspiration fra de todelte gule og grønne trøjer fra Newton Heath-tiden har adidas og Manchester United lanceret klubbens nye hjemmebanetrøje til 2016/17 sæsonen. En sæson med ny manager og en masse nye store profiler! Læs mere her...

Mourinho, Mkhitaryan, Bailly - og ikke mindst Zlatan Ibrahimovic. Sjældent har der været så spektakulær aktivitet omkring Manchester United så tidligt i transfervinduet - og med ugens tidligere offentliggørelse af Zlatans trøjenummer for den kommende sæson har rigtig mange United-fans ventet i spænding på hvornår den nye hjemmebanetrøje ville lanceres.

Manchester United-fan? Shop din nye United-trøje med Zlatan Ibrahimovic´på ryggen lige her!

adidas og Manchester United har netop lanceret klubbens klassiske røde hjemmebanetrøje i 2016/17-versionen og det med stærke referencer tilbage til klubbens stiftelse - faktisk før man overhovedet kom til, at hedde Manchester United...

Her var klubben kendt som Newton Heath og iført todelte grønne og gule trøjer inden man i 1902 kom til, at hedde Manchester United. Det ses på den nye sæsons trøje i den todelte røde farve, som skal repræsentere den første del af klubbens historie i den lille forstad i Manchester-området.

Newton Heath er ligeså repræsenteret i nakken på trøjen hvor en guldindskription "NEWTON HEATH" absolut er med til, at spillerne har klubbens store historie med sig hver evigt eneste gang de går på banen - og at fansene har den med sig på tribunerne.

Rent designmæssigt har adidas, selvfølgelig også på Uniteds nye trøjer, flyttet de klassiske adidas-striber ned langs siderne - og dermed væk fra skuldrene for, at skabe et bedre helhedsindtryk i hjemmebanesættets samlede look. Det er derfor igen hvide shorts med røde striber og sorte strømper med den røde djævel broderet på, som udgør den resterende del af "De røde djævles" nye hjemmebanesæt, som selvfølgelig lander på SPORTMASTER.dk i et utal af varianter.

Trøjerne er nemlig allerede nu tilgængelige på til både børn og voksne samt med lange ærmer - også i både voksen- og børnestørrelser. Og til dig der vil gå all in og have fat i den nøjagtigt samme, men lidt dyrere, AdiZero-udgave som spillerne selv ifører sig, så kan vi selvfølgelig også være behjælpelige her. Alle navne, hvad enten det er Zlatan, Rooney, Martial, Mkhitaryan eller dit eget navn, er selvfølgelig også tilgængeligt med ORIGINALT tryk, samt de nye Premier League-ærmemærker.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo