Gå til forside

12. MAJ, 2016

EN HYLDEST TIL EUROPA CUP-TRIUMFEN I '68

adidas og Manchester United går i den kommende sæson ind til deres andet år i den rekordstore aftale fra sommeren 2015. Frem mod 2016/17 sæsonen har man allerede nu præsenteret udebanetrøjen der hylder en helt speciel United-triumf - nemlig Europa Cup-triumfen i 1968. Læs mere nedenfor!

En problematisk sæson er snart overstået for Manchester United. En sæson der bl.a har været klubbens første i den rekordstore 10-årige aftale med tøjsponsoren adidas - og som måske kan ende succesfuldt såfremt det lykkes, at kvalificere sig til Champions League samt erobre FA Cup-titlen.

Dog ser man med sikkerhed allered frem imod næste sæson hvorfor, at brandet med de tre striber og Manchester United allerede har præsenteret klubbens nye udebanetrøje i en uhyggeligt lækker meleret blå variant, som i sin type af materiale minder rigtig meget om Real Madrids udebanetrøje fra denne sæson.

Inspirationen til den nye blå trøje med de røde komplimentærfarver skal dog findes helt tilbage i 60'erne hvor "The Busby Babes" slog deres folder med legenden Bobby Charlton i spidsen. Her vandt man en af klubbens største triumfer nogensinde, da man besejrede Benfica 4-1 i Europa Cup-finalen (daværende Champions League) - lige præcis iført blå trøjer.

Har du fået fat i en United-trøje fra denne sæson? Lige nu sparer du op til 38% på 2015/16-trøjerne online. Find udvalget her!

Trøjen er produceret i adidas' velkendte ClimaCool-materiale, mens at trøjen yderligere er prydet med sprøde detaljer i form af indskriptionen "The Red Devils" på indersiden af nakken, mens at klubbens forkortelse "MUFC" er, at finde på ydersiden. Og sidst, men ikke mindst er det selvfølgelig stadig Chevrolet der, som hovedsponsor, er at finde på maven af trøjen som Martial, Rooney og Smalling skal spille i i den kommende sæson.

Manchester Uniteds nye udebanetrøje lander online på SPORTMASTER.dk i starten af den kommende uge - og kan selvfølgelig shoppes med originalt tryk på ALLE spillere, samt med de spritnye Premier League ærmemærker. Hvem skal stå på ryggen af din trøje? Deltag i debatten på Facebook, Instagram - eller find os på Snapchat på @vildmedfodbold.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo