Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

20. SEPTEMBER, 2016

DEN NYE ÆRA MØDER HISTORISKE REFERENCER. NIKE HAR LANCERET CITY'S NYE 3. TRØJE

Sjældent har fokus på en manager været så stort som med Pep Guardiolas indtog hos Manchester City. En mand der allerede nu ser ud til, at have revolutioneret holdet i en sådan grad, at man kan starte med at snakke om en ny æra. Klubbens nye 3. trøje fra Nike repræsenterer lige netop denne, mens at man samtidigt hylder historien i den blå Manchester-klub. Læs mere om trøjen her!

Wow! Sådan var første umiddelbare første reaktion, da vi første gang blev præsenteret for Kun Agüero og co's nye 3. trøje til 2016/17-sæsonen. En trøje der med sit, mildt sagt, opsigtsvækkende design og tilhørende farvevalg står ganske klart på "trøjehimlen" i denne sæson.

Man. City-fan? Shop udvalget af hjemme- og udebanetrøjer med originalt tryk lige her!

Med Pep Guardiola ved roret har klubben fra Etihad Stadium fået lidt af en genoplivning efter en ganske middel sæson i fjor med Manuel Pellegrini i spidsen for holdet. Med et par enkelte tilføjelser til truppen - samt et par nøglespillere der har virkelig har fundet formen lader Manchester City til, at være en ganske seriøs bejler til både Premier League-titlen - og måske endda en udfordrer til pokalen med de store ører?

For at hylde den nye æra som Pep Guardiola har startet er klubbens 3. trøje udarbejdet i farver der repræsenterer den kreativitet og nytænkning der i øjeblikket finder sted i både klub og by. Dertil har man samtidigt ønsket, at give trøjen et par historiske referencer i form af den lilla farve som man første gang spillede i tilbage i 1992 og sidenhen har båret i sæsonerne 07/08 samt 14/15. Sæsonerne der på mange måder har dannet grobund for hvor klubben befinder sig i dag.

Trøjens gradierende effekt fra orange ud i lilla fortsætter imidlertid ned omkring shortsene og helt ud til strømperne hvorfor du får et, mildt sagt, vovet men ikke desto mindre gennemført look og udtryk når du trækker i Manchester Citys nye 3. sæt. Et sæt der selvfølgelig lander online på SPORTMASTER.dk med tilhørende træningskollektion som allerede har fået sin debut i Champions League.

På Citys nye 3. trøje får du selvfølgelig mulighed for, at tilvælge ALLE spillere på ryggen af din trøje med originalt tryk - eller eget navn såfremt det skulle have din interesse. Er du også betaget af Guardiolas måde hvorpå han har overtaget Manchester-klubben? Lad os høre din mening om klubbens nye 3. trøje samt hvorvidt du mener klubben har chancer for at vinde Champions League.

Invalid widget