Gå til forside

19. MAJ, 2016

DEN FRISKESTE MAGISTA-KOLLEKTION TIL DATO?

Der var bred enighed da vi blev præsenteret for Magista i Spark Brilliance Pack den første gang. Måske ikke den mest elegante farvevariant - men klart en af de vildeste til dato. Læs mere om de nye Magista Obra i Spark Brilliance Pack nedenfor.

Sommermånederne kommer tættere og tættere på - og det samme gør selvfølgelig sommerens helt store fodboldbegivenhed nemlig EM-slutrunden i Frankrig. Og er der én af Nikes nyeste lanceringer der for alvor repræsenterer sommer og friske farver må det siges, at være Nikes nyeste opdatering på Magista-serien i Spark Brilliance Pack.

Den mest avancerede Mercurial Superfly til dato. Se mere til Nikes femte udgave af Superfly i Spark Brilliance Pack her!

Playmakerstøvlen som til dagligt anvendes af spillere, som Andres Iniesta, Blaise Matuidi og danske Christian Eriksen er til EM-slutrunden konstrueret i en uhyggeligt opsigtsvækkende farvevariant, som gradient overgår fra orange i toppen omkring DynamicFit Collar - og som dernæst overgår til den velkendte neongule farve, som er repræsenteret på alle Nikes fire modeller til EM-slutrunden i Spark Brilliance Pack.

På Magista-serien - hvad enten vi taler om Magista Obra, Opus, Orden eller Onda - er støvlerne, rent teknologisk, fuldstændig identiske med tidligere hvor det stadig er en støvle der henvender sig til den ustoppelige playmaker der gerne præger spillet i lige netop den retning han vil. Og på fødderne af spillere som Matuidi og Iniesta må det siges, at dette med sikkerhed bliver tilfældet da de to herrer kommer til, at spille væsentlige roller for hhv. Frankrig og Spanien.

Som det er tilfældet med resten af Spark Brilliance Pack fra Nike lander Magista-kollektionenogså på SPORTMASTER.dk d. 02.06.16 hvor du selvfølgelig kan få fat i støvlerne med GRATIS navn, nummer og flag - på HELE sortimentet.

En perfekt og eksklusiv mulighed for, at personificere dine støvler HELT gratis og gøre netop dit par helt personligt. Men hvad siger du til designet på Magista Obra? Er det for meget eller lige som det skal være? Lad os høre din mening om Spark Brilliance Pack på Facebook, Instagram - eller send os et snap med din holdning til 'vildmedfodbold'.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo