Gå til forside

9. JULI, 2016

EN TRØJE FYLDT MED TRADITIONER. ADIDAS HAR LANCERET JUVENTUS' NYE UDEBANETRØJE

En blå udebanetrøje er hos "La Vecchia Signora" lig med stor historie og tradition. Dette hylder adidas med klubbens nye udebanetrøje til 2016/17-sæsonen, som netop er lanceret og skal bæres på klubbens udebaneture den kommende sæson. Se mere til trøjen nedenfor!

Der forbindes stor historie med blå udebanetrøjer hos Juventus. Først og fremmest symboliserer den blå farve det tætte bånd med hjemlandet Italien, mens at klubben samtidigt har bedrevet store triumfer iført blå udebanetrøjer.

Juventus-fan? Shop hele sortimentet af Juventus-trøjer online på SPORTMASTER.dk.

Blandt andet i 1996/97-sæsonen da man nåede hele vejen til finalen i Champions League, hvor man desværre måtte se sig slået af Borussia Dortmund efter, at man indtil da havde spillet en fremragende turnering. Ligeså var det tilfældet i 2014/15-sæsonen hvor klubben også gik hele vejen til finalen mod FC Barcelona efter, at man inden da havde slået Real Madrid ud i semifinalen - b.la efter en meriterende sejr på Santiago Bernabeu hvor man lige netop var iført det blå udebanesæt.

Designet på den seneste blå udebanetrøje - som selvfølgelig er den første af slagsen fra adidas tager udgangspunkt i to forskellige toner af blå, hvor den mørkere af slagsen fungerer som et panel på midten af trøjen. Udover dette er trøjen spækket med fede detaljer omkring kraven hvor "JUVENTUS" er graveret ind i nakken på både inder- og yderside.

Yderligere er trøjen selvfølgelig prydet med det klassiske Juventus-logo og adidas-logo på brystkassen - hvor de tre stjerner der symboliserer klubbens 32 mesterskaber (én stjerne for hver 10'ende) selvfølgelig hiver trøjens detaljegrad væsentligt op.

Trøjerne er allerede nu tilgængelige på SPORTMASTER.dk hvor du selvfølgelig kan tilføje lidt ekstra lir i form af Scudetto- og Coppa Italia Badges, som bekræfter den vanvittige sæson klubben havde i 2015/16 hvor man genvandt "The Double". Du kan shoppe hele sortimentet her!