✓  Byttemærker medfølger - Modtageren kan nemt bytte gaven

Gå til forside

19. MAJ, 2016

NIKE GENINTRODUCERER NIKESKIN PÅ HYPERVENOM II

Hypervenom II har efterhånden et års tid bag sig siden, at Nike introducerede 2. udgave af støvlen til den skarpe angriber tilbage i maj 2015. En støvle der, hvis du spørger os, har savnet nogle af elementerne fra 1'eren. Det er ikke altid at man får sine ønsker opfyldt - men det er ikke desto mindre tilfældet med opdateringen på Hypervenom II. Bliv klogere nedenfor. 

Mens at den spritnye Mercurial Superfly V løber med de helt store overskrifter i Nikes EM-kollektion, Spark Brilliance Pack, er den nye Hypervenom II alligevel et kig værd. Der er på Spark Brilliance-udgaven af Hypervenom nemlig ikke bare tale om en opdatering af farven...

Den gamle - og vel nærmest ikoniske - NikeSkin overdel er nemlig tilbage! Rent faktisk har den været det på Radiant Reveal Pack hvor brandets allerstørste stjerner der til dagligt ifører sig modellen fik customized deres støvler med den "gamle nye" overdel.

For første gang er det nu, heldigvis, også muligt for andre end Nikes Hypervenom-stjerner at få fat i skarpretterstøvlen med NikeSkin-overdel. Og hvis du spørger os er det et kærkomment træk af Nike hvor det ikke skal være nogen hemmelighed, at implementeringen af den, nu gamle, overdel på Hypervenom Phantom II og Phinish gjorde den en kende stiv i konstruktionen. Og dermed langt fra lige så behagelig, som det var tilfældet med 1'eren.

Kombinationen af Flywire-konstruktion og den noget blødere overdel i NikeSkin gør dog, at mikset bliver noget nær perfekt hvor DynamicFit Collar'en sørger for et optimalt locked down fit kombineret med den uhyggeligt lækre overdel. Ja, som du måske kan fornemme er vi svært begejstrede over den nye Hypervenom II - eller 2.5 om man vil...

Hypervenom-kollektionen lander i et hav af varianter - og som resten af Spark Brilliance Pack også d. 02.06.16 med mulighed for GRATIS navn, nummer og flag på hele sortimentet. Glæder du dig til, at teste den nye/gamle overdel på Hypervenom II? Og har du savnet NikeSkin? Lad os høre din mening på Facebook, Instagram og send os et snap på 'vildmedfodbold'. Måske du har et par gamle Hypervenom liggende bagerst i støvleskabet?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold