Gå til forside

27. MARTS, 2016

CRISTIANO OG CO. HAR FÅET NYE LANDSHOLDSTRØJER

Det portugisiske landshold med superstjernen Cristiano Ronaldo i spidsen er blandt favoritterne til EM-trofæet til sommer. Iført de nye Vapor-trøjer med AeroSwift-teknologi kommer Ronaldo og co. i hvert fald til at stå snorlige - læs mere nedenfor.

Med selveste Cristiano Ronaldo i truppen ville det være utopi ikke, at have det portugisiske mandskab med i favoritfeltet til EM-sejren til sommer. Som de andre "Nike-nationer" er stjernerne derfor også blevet klædt på med nye landsholdstrøjer, som både kombinerer noget klassisk samt implementerer nye revolutionerende teknologier. 

Nysgerrig om AeroSwift-teknologien? Bliv meget klogere i vores gennemgang her.

Det mørkerøde look med de grønne nuancer er velkendt i fodboldverdenen - og dette har Nike selvfølgelig bibeholdt med den klassiske røde trøje, røde shorts samt grønne strømper. Kombineret med den nye AeroSwift-teknologi, som Nike har implementeret i både trøje og shorts gør det sættet til noget helt, helt specielt - både designmæssigt og rent teknologisk.

Hovedpersonen hos Portugal er, mildt sagt, også tilfreds med resultatet hvortil Cristiano udtaler: "At bære nationaldragten med det specielle logo på brystet er altid en stor ære. Vi spiller for en hel nation, for alle portugisere bosiddende i Portugal og i resten verden, for vores familier og for vores venner - og det er altid specielt. Den nye trøje får os til, at føle os stærkere end nogensinde, samtidigt med at den er lettere og gør os mere agile. Mine holdkammerater og jeg kan slet ikke vente med, at iføre os trøjen".

De portugisiske landsholdstrøjer lander online på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker i starten af april. Selvfølgelig med mulighed for originalt tryk med de største stjerner - heriblandt selvfølgelig Cristiano Ronaldo. Hvordan ser du deres chancer for en EM-triumf til sommer?

Invalid widget