Gå til forside

4. NOVEMBER, 2016

FRISK OPDATERING PÅ FURON FRA NEW BALANCE

Der hersker ingen tvivl om hvilken af New Balance-siloerne der er vores favorit. Efter lanceringen af Furon 2.0 i den tidlige sommer er det nu også tid til en frisk farveopdatering. Var der nogen der sagde Aquafresh-tandpasta? Læs mere her!

Anden "årgang" af Furon skal ikke være nogen hemmelighed var en kærkommen en af slagsen. Siden introduktionen af Furon 2.0 i den tidlige sommer har flere og flere profiler i Premier League valgt Furon-modellen som deres foretrukne - og vi forstår ganske udmærket hvorfor.

Ligeså "uheldig" som den første "årgang" var, ligeså meget har man gjort ekstra for at gøre Furon-modellen mere konkurrencedygtig med diverse speedstøvler fra andre brands. Overdelen krævede en gevaldig overhaling, hvilket den heldigvis fik - mens man valgte at bibeholde det konstruerede og noget stive - knopsystem der sørger for at du får maksimalt udbytte af din acceleration.

For at vende tilbage til overdelen implementerede man nemlig en HybridMesh-overdel der gjorde støvlen langt blødere og øgede komforten markant kontra den første udgave. Yderligere implementerede man FantomFit omkring midtfoden der med den bløde overdel in mende kommer alvorligt til sin ret i forhold til det vigtige lockdownfit der er en nødvendighed i en speedstøvle.

Man kunne i forlængelse af ovenstående diskutere den røde lanceringsfarve, som i alvorlig grad deler vandene hvorfor den netop lancerede farveopdatering var imødeset. Og om designerne har haft Aquafresh-folk inde over farvevalget skal vi lade være usagt - men det er svært ikke at drage sammenligninger til det velkendte tandpasta-brand... Og det er bestemt ikke negativt ment!

Opdateringerne på både Furon 2.0 samt kontrolstøvlen Visaro lander online i uge 44 hvor du selvfølgelig får mulighed for, at få GRATISiD på støvlerne. Det gælder selvfølgelig på hele sortimentet, som både lander i FG, SG og IN-modeller så du kan blive klar til hvilket som helst underlag. Bliver Furon 2.0 din vinterstøvle - ligesom bl.a. Kevin Mirallas, Kasper Schmeichel og Jesus Navas får det? Lad os høre din mening om støvlerne i vores sociale kanaler hvor du finder os @vildmedfodbold på både Facebook, Instagram og Snapchat.

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo