Gå til forside

10. MARTS, 2016

ACE 16 I SIN RENESTE FORM. ADIDAS ER KLAR MED NY FARVEOPDATERING

Ren klasse! adidas' seneste farveopdatering på Ace 16-modellerne er uden sammenligning den fedeste til dato, hvis du spørger os. Kom tættere på den seneste opdatering nedenfor.

Siden introduktionen i januar har de nye Ace 16-støvler fra adidas været blandt de mest opsigtsvækkende og iøjnefaldende rundt omkring på de store arenaer i Europa. Med den reolutionerende silhouette og karakteristiske design har støvlerne ligeså været blandt de absolut mest populære støvler hos SPORTMASTER siden årsskiftet.

Vil du blive endnu klogere på hvad Ace 16 er? Se vores anmeldelse fra Telia Parken lige her!

Og med introduktionen af den seneste farvevariant til alverdens playmakere ser dette så absolut ud til, at fortsætte. Med en gennemgående hvid grundfarve akkompagneret med neon- og blå nuancer omkring knopperne og de klassiske tre striber, så er der tale om støvle hvor farverne i allerhøjeste grad går godt i spænd.

Med største selvfølgelighed er teknologierne fuldstændig identiske med modellerne fra lanceringen. Hvis du derfor ikke har været fan af lanceringsfarven, men i stedet er til en lidt mere klassisk støvlefarve er der i hvert fald ingen undskyldning for ikke, at få testet Primecut-silhouetten, den nyudviklede Primeknit-overdel, samt bl.a SprintFrame 2.0-konstruktionen af med den nye farve.

Læs også: Var du med os til adidas Trials 2016 på Fodboldfabrikken? Se vores recap her.

Hele den nye hvide Ace-kollektion er som altid tilgængelig på SPORTMASTER.dk med GRATISiD, som tilbydes på ALLE støvler uanset pris. Vi er kæmpe fans af personificerede støvler hvorfor vi selvfølgelig hellere end gerne ser dig dele dine nye støvler med os på Instagram på #vildmedfodbold, hvor vi selvfølgelig deler de bedste billeder.

Er du lige så stor tilhænger af den nye hvide Ace-kollektion fra adidas som vi er? Shop hele udvalget af Ace-støvler på SPORTMASTER.dk - og lad os gerne høre din mening om den nye kollektion på Facebook, Instagram eller send os et snap med din holdning til støvlerne. Du finder os på 'vildmedfodbold'.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo