Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

26. JANUAR, 2016

FØRSTE OPDATERING PÅ ADIDAS X15.1 I 2016

Allerede i weekenden blev spillere, som Luis Suarez og Victor Moses spottet i en hidtil ukendt farvevariant af adidas X15-silo. Om spillerne har taget den i brug for tidligt eller der har været tale om en lille teaser skal vi lade være usagt. Ikke desto mindre er den nye farvelancering nu officiel - og vi har derfor selvfølgelig taget et kig på den. Læs mere nedenfor!

Siden primo december har alle adidas' kaosskabende spillere været, at finde i de sort/hvide-udgaver af adidas' speedsilo. Hvad erfaringen fortæller os plejer der i den forbindelse, at være noget nyt under opsejling når vi når et stykke ind i januar. Og det var derfor også med nysgerrige øjne, at vi spottede en hidtil ukendt farvevariant på fødderne af bl.a Luis Suarez samt Carl Jenkinson og Victor Moses i West Hams kamp mod Manchester City.

Fik du set de nye ACE16.1 Primeknit støvler fra adidas? Udforsk de nye controlstøvler lige her!

I forlængelse af dette har adidas i dag offentliggjort 2016's første farveopdatering på X15-siloen. En støvle der springer en smule mere i øjnene end den tidligere sort/hvide farvevariant.

Støvlens grundfarve i den gul/orange akkompagneres af en pink accentfarve, som giver noget af et udtryk på fødderne af adidas' kaosskabende spillere. TechFit-kraven er konstrueret helt i sort, som fortsætter ned langs vristen, mens X-Claw-knopsystemet, farvemæssigt, er identisk med TechFit-kraven. Et valg der gør, at støvlen trods alt opretholder et nogenlunde gennemført look - på trods af, at grundfarverne, i vores øjemed, ikke ryger helt i top når vi kigger på tidligere lanceringer i  X15-siloen.

Læs også: James Rodriguez er klar til, at styre showet i nye støvler. Læs meget mere om de nye ACE16.1 Primeknit her!

Støvlen byder dog selvfølgelig på de nøjagtigt samme egenskaber og teknologier, som tidligere hvortil, at X-Cage, samt de førnævnte elementer omkring TechFit-kraven samt X-Claw knopsystemet er blandt de mest nævneværdige.

De nye X.15 støvler lander, som sædvanligt, i en masse forskellige varianter - både prismæssigt og materialemæssigt. De kommer i salg på SPORTMASTER.dk fra d. 29.01.16 på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker. Er det støvlerne du hopper i den hårde vinteropstart?

Invalid widget