Gå til forside

30. AUGUST, 2015

KAYANO 22 - NY OPDATERING AF FAVORITTEN FRA ASICS

Asics er traditionen tro tilbage med den årlige opdatering af den legendariske GEL-Kayano. Den populære løbesko er blandt de mest solgte nogensinde - og det er ikke uden grund! Komforten og den unikke støtte er naturligvis bevaret i den nye version af GEL-Kayano, hvor det især er overdelen der er blevet ændret. Vi har taget et kig på publikumsfavoritten fra Asics og de nye features. 

GEL-Kayano-serien er kendt og elsket af løbere over hele verden - blandt andet på grund af sin gode komfort og suveræne støddæmpning. Den populære løbesko er blandt de bedste mængdetræningssko på markedet til de moderat pronerende løbere - og er baseret på mere end 20 års erfaringer og udvikling, siden første udgave blev lanceret tilbage i 1993. 

Den helt store nyhed i årets opdatering er at finde på GEL-Kayano 22's overdel, der i år har fået den helt store overhaling fra Asics side. Derudover har man bevaret mange af teknologierne fra GEL-Kayano 21 og forbedret dem - dette gælder eksempelvis skoens hælkappe og indersål. 

Overdelen er som sagt den helt store nyhed i den nye GEL-Kayano 22. Fluid-fit-overdelen har fået et spritnyt design og har som noget helt nyt fået en sømløs konstruktion. Dette giver en mere behagelig komfort og minimerer risikoen væsentligt for irritation af huden og småskader. Stoffet i overdelen er vævet og har samtidigt fået tilført en vis elasticitet, så overdelen føles blød og fleksibel at løbe i. 

Som noget nyt har Asics tilføjet tre stabiliseringslinjer i overdelen, som gerne skulle forstærke støtten omkring skoens inder- og yderside. Du kan være ganske rolig - den nye Asics GEL-Kayano er lige så komfortabel og støttende som den altid har været!

En anden markant ændring ved den nye GEL-Kayano 22 er at finde omkring hælkappen. Asics' Heel Clutching System har fået nemlig en helt ny konstruktion, der omslutter bedre omkring hælen og akillessenen - og forbedrer skoens pasform omkring hælen. 

Indvendigt er GEL-Kayano 22 blevet opdateret i form af en forbedret indersål og blødere foring. Den nye Kayano er mere komfortabel end nogensinde og det mærkes med det samme, når du træder ned i den. GEL-Kayano 22 har samtidigt også bevaret sin lave vægt ift. sidste års model og har derudover stadigvæk et 10 mm hældrop. 

Det siges at man ikke skal ændre på et koncept der allerede virker. Derfor har Asics også valgt at bevare teknologier som Fluidride, Duomax Support System og de suveræne GEL-paneler i mellemsålen uden de store ændringer. 

Alt i alt, må den nye GEL-Kayano 22 siges at være en vellykket opdatering fra Asics. Den nye og sømløse overdel er en glimrende tilføjelse til Kayano-serien og samtidigt har Asics' bevaret og forbedret størstedelen af skoens teknologier. Du kan derfor trygt hoppe i den nye Kayano - den har aldrig været bedre!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo