Gå til forside

5. SEPTEMBER, 2016

ADIDAS GØR KLAR TIL EUROPA LEAGUE

Den officielle kampbold til Europa League er sjældent set federe! Det fortjener den måske også i årets selskab med b.la Ibrahimovic´, Pogba og Mourinho... Læs mere om bolden her!

Ligesom der om ganske kort tid, for alvor, sparkes gang i årets Champions League står der selvfølgelig også Europa League på menuen. En turnering der i år må siges, at være en smule mere farverig på spillersiden med Manchester Uniteds deltagelse. Det betyder derfor deltagelse af spillere som Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic´ - og selvfølgelig "The Special One" José Mourinho som med sikkerhed kommer til at sætte sit præg på 2016/17-udgaven af Europa League.

Skulle man mene, at ovenstående verdensstjerner normalt hører til på allerøverste hylde må man imidlertid også tage årets Europa League-bold med i dette da designet herpå, i vores øjne, højner niveauet betragteligt sammenlignet med de sidste par sæsoners bolde. Og bestemt er på højde med årets Champions League-bold designmæssigt...

Konstruktions- og panelmæssigt er bolden uændret fra forrige sæson og byder derfor på de eksakt sammen egenskaber som tidligere. B.la  den 3D-teksturerede overdel, som giver perfekte forudsætninger for et godt touch i både vådt og tørt vejr.

Hvad siger du til boldens design? Er du enig med os i, at den mindst er lige så fed som årets Champions League-bold? Lad os høre din mening på vores forskellige sociale medier hvor du finder os på @vildmedfodbold på både Snapchat, Instagram samt "SPORTMASTER - Vild med fodbold" på Facebook.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo