Gå til forside

4. NOVEMBER, 2015

VIL DU GØRE #ALTFORTRØJEN? ADIDAS LANCERER DANMARKS NYE HJEMMEBANETRØJE

Adidas og DBU har lanceret de danske drenges nye hjemmebanetrøje. En trøje der forhåbentlig bringer os til EM2016 i Frankrig via de altafgørende playoff-kampe mod vores naboer fra Sverige. Læs mere om den nye hjemmebanetrøje nedenfor!

De altafgørende playoff-kampe mod Sverige kommer tættere og tættere på. Til kampene vil Eriksen, Højbjerg, Agger og Bendtner samtidigt være, at finde i den nye hjemmebanetrøje fra adidas, som netop er lanceret. En trøje der på forskellige måder er unik og revolutionerende - krydret med nogle super fede detaljer.

Er du allerede hooked på den nye hjemmebanetrøje? Du kan allerede nu shoppe den her med originalt tryk!

For første gang siden de glade 80'ere er trøjen nemlig todelt i farven hvor to forskellige nuancer af den klassiske røde farve danner bases for den nye hjemmebanetrøje. På venstre side af brystet er det ikoniske DBU-logo selvfølgelig, at finde mens adidas-logoet er, at finde på modsatte side.

Det mest iøjnefaldende på den nye hjemmebanetrøje er selvfølgelig, at adidas har valgt at flytte de klassiske tre adidas-striber fra skuldrene og ned langs siden, således at disse "smelter" sammen med striberne på shortsene. En detalje der giver et gennemført og strømlinet look, som med garanti bliver en kæmpe succes hos landsholdets mange fans.

Vil du se endnu mere til den nye landsholdstrøje fra adidas? Se vores kampagneuniverslige her  og se bl.a hvordan det nye tryk ser ud.

De seneste mange år har det ligeså været ganske naturligt, at landsholdets dragt har været bygget op om den klassiske røde trøje, hvide shorts og røde strømper. Her har adidas også pillet ved de "klassiske" dyder, hvorfor at landsholdet fremover vil være, at finde helt i rødt når holdet optræder i hjemmebanesættet. 

Trøjen er produceret i adidas unikke ClimaCool-teknologi, som sørger for ventilerende effekt når du spiller i trøjen og dermed afkøler og holder dig tør. Yderligere er trøjen "tilbage" i en rundhalset udgave, modsat den tidligere, trøje som var udformet i en V-hals-lignende konstruktion. Og lige netop omkring nakken er trøjens klart fedeste detalje, at finde - nemlig indskriptionen "En del af noget større" som er det overordnede slogan for det danske landshold.

Skal du være klar til playoff-kampene iført de nye danske landsholdstrøjer? Shop dem allerede nu og bliv klar med enten Bendtner, Eriksen, Højbjerg, Agger - eller en helt femte spiller på ryggen. Hvem foretrækker du?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo