Gå til forside

12. JULI, 2016

SPORTMASTER OG GAME INDGÅR PARTNERSKAB

Adidas og Chelsea har netop løftet sløret for den kommende sæsons udebanetrøje, som Contes mandskab skal have på, når de jagter point på fremmed græs. Trøjen kombinerer klubbens stolte traditioner med en fornyet forpligtelse om at blive de bedste på ny.

I forrige sæson gennemgik Chelsea et mareridt, der i grove træk strakte sig fra første til sidste spillerunde. Spillet på banen fungerede ikke og det var mere end svært at se at selvsamme mandskab havde hentet "The Double" i den forrige sæson. Undervejs i sæsonen valgte klubben at tage afsked med klubikonet Jose Mourinho, hvilket understreger hvor dyb krisen i storklubben var. Guus Hidink agerede brandslukker i Chelsea og selvom hollænderen, endnu en gang, fik sejlet skibet sikkert i havn, har klubbens fans set frem til en ny start efter sommerferien, hvor man kan starte på en frisk og igen forsøge at være konkurrencedygtig i toppen af engelsk fodbold.

Chelsea-fan? Hjemmebanetrøjen fra The Blues er allerede nu tilgængelig til både børn- og voksne. Shop dem lige her med alt i originalt tryk!

Denne optimisme der blæser over Stamford Bridge har adidas forsøgt at arbejde ind i klubbens nye udebanetrøje. Dette er gjort i form af en række tværgående grå elementer, der forstyrrer de klassiske sorte striber på trøjen. Det forstyrende indtryk forstærkes yderligere af den stærke neonfarve, der både ses på de ikoniske tre adidas-striber, klubbens logo og ikke mindst i nakken, hvor klubbens navn fremstår i den stærke farve.

Neonfarven er bestemt ikke ukendt for Chelsea, der, siden årtusindeskiftet, flere gange har haft neon som en del af deres alternative trøje. Det ser ud som om man har ladet sig inspirere af udebanetrøjen fra 2009/10, hvor spillere som Deco, Ballack og Drogba var blandt stjernerne.

Den nye udebanetrøje lander på SPORTMASTER.dk i løbet af juli, hvor vi naturligvis har det originale tryk samt de helt nye Premier League-ærmemærker klar. Trøjen får debut, når Chelsea møder Real Madrid i Michigan, som en del af klubbens US Tour, som optakt til Premier League start i august.

Hvad syntes du om den nye Chelsea udebanetrøje 2016/17 og tror du at Antonio Conte formår at vende skuden? Del din mening med os og andre Chelsea-fans på @Vildmedfodbold via Facebook, Instagram eller Snapchat.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo