Gå til forside

4. MAJ, 2016

BLUE IS THE COLOUR! CHELSEA LANCERER NY HJEMMEBANETRØJE

Ny sæson. Nye tider. Efter en, mildt sagt, skuffende sæson går Chelsea nye tider imøde med ny træner - og nu med ny hjemmebanetrøje fra den mangeårige tøjsponsor adidas. Læs mere om trøjen lige nedenfor!

Vi tager vist ikke munden for fuld ved, at sige at Chelsea har haft en ualmindeligt skuffende sæson. En sæson som spillere og klub nok hurtigst muligt gerne vil have overstået for, at kunne kigge fremad.

Fremad mod en sæson, som allerede nu med sikkerhed bliver med en ny træner i spidsen, da italienske Antonio Conte tiltræder pr. 1. juli og fremover skal stå i spidsen for "The Blues". Og allerede nu får vi en forsmag på hvilke trøjer Chelsea-drengene skal iføre sig da man i samarbejde med adidas allerede nu har præsenteret klubbens nye hjemmebanetrøje til 2016/17 sæsonen.

Kan du ikke vente på lanceringen? Shop Chelseas hjemmebanesæt fra 2015/16-sæsonen med priser fra 399,- lige her!

En trøje der for første gang i Chelseas "adidas-historie" har fået fjernet de klassiske tre striber fra skuldrene og i stedet har fået flyttet disse ned langs siderne - nøjagtigt som det er tilfældet på adidas' landsholdstrøjer hvor dette design for første gang blev implementeret.

Trøjen er i år produceret med crew neck og man går derfor væk fra knaplukningen fra 2015/16-trøjen. Materialet er der dog ikke intet nyt under solen omkring, da man fortsat har produceret trøjerne i adidas' ClimaCool-materiale. Hvad der dog, for en gangs skyld, er faktummet at man har implementeret klubbens klassiske logo i selve materialet. Et tiltag som efter vores mening giver et retrolignende udtryk, men som rent faktisk fungerer efter hensigten - hvis du spørger os...

Trøjerne er allerede nu tilgængelige på SPORTMASTER.dk i både kort- og langærmede udgaver. Selvfølgelig med originalt tryk på hele Chelsea-truppen samt mulighed for tilvalg af de helt nye Premier League-ærmemærker. Shop hele hjemmebanekollektionen lige her!

Invalid widget

Invalid widget