Gå til forside

2. FEBRUAR, 2016

VEJEN ER BANET. DESTINATIONEN ER MILANO.

Vejen er banet. Destinationen er Milano. I den forbindelse har adidas lanceret bolden der skal anvendes gennem knockout-fasen - og helt frem til finalen der i år spilles i modebyen Milano. Læs mere om den nye Champions League Finale '16 Milano nedenfor.

Notorisk er det nogle meget lange måneder fra, at gruppespillet i Champions League slutter i starten af december - til at knockout-fasen endelig begynder i slutningen af februar. Som historien foreskriver varmer adidas lige så stille op til de første knockoutkampe med introduktionen af den specielle bold der skal bruges i de, forhåbentligt, store kampe der er i vente.

adidas har derfor løftet sløret for Champions League Finale '16 Milano, som i sit look adskiller sig markant fra den bold der hidtil har været anvendt i årets turnering.

Rent teknologisk og konstruktionsmæssigt er der dog intet nyt under solen hvorfor det udelukkende er på boldens udseende vi kan lade os imponere. De ikoniske stjerner, der i allerhøjeste grad symboliserer hvor fornemt et selskab Champions League er, har på Finale '16 Milano fået et look i sølv - akkompagneret af to tværgående røde striber.

Yderligere er detaljer, som pokalen med de store øer samt den officielle "FINAL MILANO 2016"-indskription, med til at gøre bolden uhyggeligt vellykket - og en bold der med garanti nok skal bringe store øjeblikke med sig når Champions League for alvor ruller igen om nogle uger.

Er Milano-bolden den fedeste til dato fra adidas - eller har du en anden favorit? Du kan shoppe hele vores store udvalg af adidas fodbolde her. Et udvalg der tæller et hav af officielle kampbolde, samt de lidt billigere bolde til haven.

Læs også: James Rodriguez er klar til, at styre showet i nye støvler. Læs meget mere om de nye ACE16.1 Primeknit her!

Støvlen byder dog selvfølgelig på de nøjagtigt samme egenskaber og teknologier, som tidligere hvortil, at X-Cage, samt de førnævnte elementer omkring TechFit-kraven samt X-Claw knopsystemet er blandt de mest nævneværdige.

De nye X.15 støvler lander, som sædvanligt, i en masse forskellige varianter - både prismæssigt og materialemæssigt. De kommer i salg på SPORTMASTER.dk fra d. 29.01.16 på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker. Er det støvlerne du hopper i den hårde vinteropstart?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo