Gå til forside

13. MAJ, 2016

EN HJEMMEBANETRØJE MED ET MODERNE UDTRYK

De tyske rekordholdere og mangedobbelte mestre Bayern München har præsenteret deres nye hjemmebanetrøje - selvfølgelig i samarbejde med den mangeårige partner på området, nemlig adidas. Se mere til trøjen nedenfor!

I weekenden afgjordes Bundesligaen endeligt, da Bayern München - igen, igen, igen - vandt mesterskabet. Fredag d. 13. maj bliver derfor én stor mesterskabsfejring når klubben hjemme tager imod Hannover 96 og skal hyldes som tyske mestre.

Og festen må siges, at få lidt af et ekstra pift da man netop har valgt at offentliggøre klubbens nye hjemmebanetrøje til 2016/17-sæsonen i samarbejde med adidas. En trøje der symboliserer et moderne look kombineret med nogle klassiske designaspekter i form af bl.a en krave med knaplukning.

For første gang i klubbens historie har adidas også valgt, at fjerne striberne fra trøjens ærmer og rykke dem ned langs siden på trøjen - nøjagtigt som det er tilfældet på alle landsholdstrøjerne fra brandet med de tre striber. Et element der giver et langt bedre helhedsindtryk i det samlede sæts look, da trøjen og shortsene i langt højere grad smelter sammen.

Er du Bayern-fan? Lige nu kan du spare op til 38% på Bayern Münchens 2015/16-trøjer online på SPORTMASTER.dk. Shop udvalget lige her!

Og lige netop shortsene er der også ændret markant ved, da man har valgt at Bayern München-spillerne i den kommende sæson skal optræde i hvide shorts fremfor de ellers så klassiske røde af slagsen, som vi har været så bekendt med i mange, mange år. Den røde trøje, samt de hvide shorts akkompagneres af klassiske røde strømper, som samlet set giver et sæt som alle Bayern-fansene sagtens kan være stolte af.

De nye Bayern München-hjemmebanetrøjer lander online på SPORTMASTER.dk i starten af den kommende uge. Men hvem synes du vi skal købe originalt tryk hjem tilaf spillere fra den tyske storklub? Lad os høre din mening på Facebook, Instagram eller send os et snap på @vildmedfodbold så du får lige netop dit ønske opfyldt.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo