Gå til forside

3. JUNI, 2016

EN HYLDEST TIL DREAM TEAM FRA '92

Når toppen af Nikes innovative trøjeteknologi møder historie. Barcelonas nye hjemmebanetrøje hylder Dream Teams europæiske triumf fra '92. Læs mere nedenfor!

FC Barcelona er og vil altid være garant for offensiv og hurtig fodbold. En tankegang der i allerhøjeste grad smelter sammen med Nikes seneste innovative tiltag, som vi for første gang blev præsenteret for ved Innovation Summit i marts måned.

Har du fået set Nikes kollektion af EM-støvler? Se hele Spark Brilliance Pack lige her!

For første gang er dette derfor også implementeret i Barcelonas nye hjemmebanetrøje, som sammen med den innovative konstruktion også bærer en hel del historie med sig, da man hylder et helt specielt 25-års jubilæum, netop med denne trøje.

I 1991/92 erobrede det gamle "Dream Team" nemlig den europæiske mesterholdsturnering og skrev sig dermed ind i klubbens historiebøger med en meritterende sejr. Det var også dengang med vertikale striber - hvorfor at man lige netop vender tilbage til disse på den kommende sæsons trøje.

Det vakte i den forgange sæson en smule harme blandt de allermest inkarnerede Blaugrana-fans da man for første gang i klubbens historie, i 2015/16 sæsonen, vendte striberne horisontalt. Om dette er årsagen til, at man allerede nu vender tilbage til de vertikale skal vi dog lade være usagt....

De nye Barcelona-trøjer lander online på SPORTMASTER.dk medio juni - og bliver selvfølgelig med mulighed for originalt tryk til samtlige spillere, samt mulighed for eget navn. Hvem skal du have på den kommende sæsons trøje? Lad os høre din mening på Facebook, Instagram eller send os et snap med din favorit Barca-spiller.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo